Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Metalurg Skopje - St.Petersburg

12/03 19:00
Added 2011/12/03 13:39 | 0 thanks
  • Yes: 88.9%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 9

Pick: bet title Metalurg Skopje (-3.5) (Metalurg Skopje (-3.5)) @-137 9/10 +6.57

Makedonijos cempionai Metalurg Skopje turi viena geriausiu sudeciu per visa sios komandos istorija. Tai pat juos lydi ir lydejo sekme, kadangi jie pateko i gana lengva grupe is kurios lengvai gali patekti i kita etapa. Vieninteliai vokieciai Hamburg yra topine komanda, kitos likusios vidutiniokes. Makedonu cempionai turi labai gera komanda sukombinuoti is makedonijos zaideju tokiu kaip Mojsoski, Mirkulovski, Alushovski, Dimovski, Markoski, tai pat keletas ju is makedonijos rinktines Markovic, Rakcevic, Batinovic, Kozlina, Stanic. Be to pridejos trenerio pavarde Lino Cervar komanda atrodo per daug gerai. Namu komanda turi istorina sansa prasibrauti i top 16 geriausiu Europos komandu, taciau norint tai padaryti, siandien jie turi butinai laimeti. Pirmose siu komandu varzybose Metalurg Skopje buvo zymiai geresne komanda, taciau laiminedami 3-4 ivarciu skirtumu jie nesugebejo jo islaikyti ir taip varzybos baiges 25:25. Praita savaite Metalurg pralaimejo pries Constanta panasiame scenarijuje, laimedami 5-6 ivarciu skirtumu jie sugebejo pralaimeti 20:19.
St.Petersburg yra silpna komanda, mano akimis daug silpnesne nei Koper ar Wisla Plock, taigi Metalurg aiskus favoritas siandienos varzybose. Rusai turi vos 3 taskus ir manau tai komanda kuri kartu su Constanza liks uz top 16 borto.
Metalurg komanda siandien zaidzia namie, kur jie tai daro uztikrintai, ju ateina palaikyti pilna arena. Pergale svarbi kaip niekad ir Metalurg komandai laimeti daugiau nei 4 ivarciais manau nebus problemu. Tikiuosi siandien, kad Lino Cervar nebepridaris taktiniu problemu ginyboje kaip praitose varzybose ir pasims uztikrinta pergale.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)