Select your timezone: Select
Bentlley

Barcelona - Osasuna

09/17 21:00
Added 2011/09/16 16:12 | 0 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 52.9%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 17

Pick: bet title Osasuna AH+3 (Osasuna AH+3) @-167 7/10 -7.00

*Osasunai praeitos varžybos buvo 11d. Taigi varzybose su Barcelona, bus praejus beveik savaite nuo paskutiniu varzybu. *Barcelonai per 8 dienas, tai bus jau trecios varzybos. *Pagrindianiai Barcelonos zaidejai pries Sociedad + Milan jau suzaide po:
Pedro-180min, Villa-144min, Messi-120min, Sanchez-traumuotas, Affelay-10min(neseniai grizes po traumos), Thiago-63min, Busquets-180min, Keita-157min, Iniesta-traumuotas, Xavi-180min, Fabregas-141min, Mascherano-90min, Abidal-90min, Adriano-90min, D.Alves-180min,Puyol-23min(nesenia grizes po traumos), Valdes-180min.
Paminejau tik svarbiausius zaidejus, nes tokie kaip Fontas ar Dos Santos, dideles itakos cia manau neturi.
Taigi kol Osasunos zaidejai per savaite suzaide max.po 90min. ir aisku jau turetu but atsistate is po praeitu varzybu, Barcos kaikurie suzaide beveik dvigubai daugiau, o kiti DVIGUBAI daugiau. Ir nuo varginanciu Ciampionu lygos rungtyniu praejus vos trim dienom, as netikiu kad net ir TOKIO lygio zaidejai jausis “sviezi” ir pilnai atsistate. Nezinau ar nuovargio ar kieno cia pasekme, bet per abi sias varzybas Barcai nepavyko iskovoti 3tsk. Ir dabar paziurejus kokia sudeti Barcai galima butu leisti pries Osasuna, kadangi vistiek turi vykti siokia tokia rotacija, nors Barcos suolelis sakyciau labai neilgas, bet sviezesniu zaideju galima rast nebet gynybos grandi. O sauguose nebent Thiago ir Affelay. O toliau, Xavi, Fabregas, Keita, Busquets, Messi, Pedro, Villa, visi zaide daug per sias dvi rungtynes ir kuriuos be leistu, jie manau nebus visiskai atsistate. Plius kaip minejau Iniesta, Sanchez ir Pique traumuoti.
Beje ir pernai Barcos pradzia buvo sunkoka. Taip kad manau kazkas panasaus gali but ir siemet, nes vis delto zaidejai per sezona suzaidzia nezmoniskai daug varzybu ir is po vasaros pertraukos reikia laiko isibeget.

Osasuna nuo pernai metu geguzes, iskaitant ir preseason pralaimejo vos 2 kartus. Plius per paskutinius 10 \'Barcos vs Osasuna\' susitikimus, nei karto Barca neimuse daugiau kaip 3 ivarciu. Plius ir fiziskai manau nelabai imanoma, visada, visiem, must po 4-5 ivarcius. Todel renkuosi Osasuna +3, ir viskas ko cia reik, kad Osasunos zaidejai butu nusiteike kovingai, kad nebijotu to vardo Barcelona.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)