Select your timezone: Select
Bentlley

Real Madrid - Barcelona

08/14 23:00
Added 2011/08/14 15:19 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 100.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: bet title Real Madrid (0) (Real Madrid (0)) @-154 7/10 7.00

Kad nereiktu isnaujo vel ta pati rasyt, tai paprasciausiai nukopinu ankstesnes prognozes teksta. Tik cia jau siandieniniu varzybu, o ana abieju susitikimu.

Visi puikiai zinom komandas ir nera ka daug pasakot. Visi zinom, kad Real pasipilde nevienu nauju futbolininku tiek gynybos, tiek saugu, tiek puolimo grandyje. Barca pirko Sanchez.
Real turejo turbut viena geriausiu preseason klubo istorijoje. Ronaldo su Benzema abu ant bangos. Per 7 preseason rungtynes real nepralaimejo nei karto, gavo 5 ivarcius ir muse 27! Zaidejai sviezi ir pailseja. Turbut niekam nereik primint, kad komandos treneris Jose Mourinho. Vienas geriausiu (mano akim pats geriausias) pasaulio treneriu. Puikiai zino kaip paruost komanda naujam sezonui. Beje vienur raso kad traumuoti Sergio Ramos, Esteban Granero ir naujasis pirkinys Nuri Sahin. Kirtur raso, kad Ramos jau sveikas, taip kad nezinau kuo tiket, bet betkokiu atveju nemanau, kad tai lems rungtyniu baigti. Pasirinkimu tikrai yra ir be ju.

Kitoje puseja turime Barcelona, ir siuo metu jie kaip gana stipriai sizeistas zveris. Komandos preseason tikrai neispudingas, is 8 rungtyniu sugebeta laimet vos 4 kartus. komandoje nezaizdavo nemazai lyderiu. Raso jog Gerard Pique, Puyol, Sergio Busquets ir Xavi gali nezaisti (traumu rimtumo nezinau, gal kazkurie ir pasirodys). Plius Messi, Sanchez ir Macherano neperseniausiai grizo is Copa America. Ir komandai dar tikrai reikia laiko pasiruost. Dar toli grazu iki pernykstes formos.

Varzybos vyks Santiago Bernabeu (Real Madrid) stadione.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)