Select your timezone: Select
martyko

Collins - Garcia

09/14 20:00
Added 2023/09/14 18:12 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 100.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Garcia (1:2 Garcia win setais) @480 4/10 -4.00

Paskutiniai du statymai iš šios poros, po šiandien kiek nesmagiu paskutinių matchų norisi atsigriebti, nors ir nėra bettersias dalykas, bet atslūgus emocijoms atrodo visai geras variantas pamėginti trijų setų dvikovą būtent šioje poroje.

Nors ir tragiškas Garcia sezonas, tačiau ji yra tikrai aukštesnio lygio tenisininkė nei šiam momentui yra. Garcia prie gerų progų gali pasikurti ir yra nepatogi žaidėja dėl savo drąsaus žaidimo aikštės viduje. Paduodančiai sunkiau rasti tikslų smūgį servuojant, nes tik padavūs ji uždengia dalį ploto aikštelėje, bet ir iškart returnina į kampą, kur galimybė raliiuoti Collins tikrai bus sudėtinga. Aišku, Collins yra du kartus įveikus iš dviejų, bet ką teko matyti su Stephens man visai patiko jos žaidimas. Iš esmės both turi stiprius padavimus, Collins neblogai žaidžia backhandus ir Forhandus, tačiau Garcia turi solidesnę karjierą ir minėtus apsketus dėl nepatogių dalykų, turi ir jos periodje pasisekti po sunkesnės kovos šiame matche, negali tęstis toks šūdinas sezonas tokio rango tenisininkei.

Aišku, tai ne faktas, kad Garcia win, kadangi ji šį sezoną dažnai pralaimi ir neranda vaistų žaidime, bet grynai tikiuosi, kad pagaliau nuskins amerikonę nuo vaizdo ir nueis kiek toliau, nei pastaruoju metu teko matyti, o viską sąlyginai turi tam padaryti. Collins mane labai nervuoja savo stenėjimu ir po kiekvieno points rėkavimai "Cmon", undersiai tūkstantį kartų ištare šį žodį bežaidžiant ilgesnį matchą, tai kiek blaško varžovus, bet kartu ir gali pasitarnauti į teigiamą pusę, teisingai nukreipus pyktį dėl to rėkimo.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)