Select your timezone: Select
martyko

Zalgiris Kaunas - Barcelona

05/03 17:00
Added 2023/05/03 11:24 | 0 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 28.6%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 7

Pick: Zalgiris Kaunas (win ir over 153.5 points) @440 4/10 -4.00

Aukštas, maximaliai rizikingas statymas, bet net ir būdamas kitoje barikadoje, kažkaip tikiu, kad namie turi šansų pasiimti vieną Peru. Per daug jau nurašo Žalgirį, atsižvelgiant į tai, kad namie visai kito kalibro team, emocijų daug, pilna arena dažnu atvėju duoda papildomo impulso teami ir tokį koeficientasicientą nepagriebti mano akimis nuodėmė. Didelių pinigų aišku niekas ant tokių įvykių nestato, bet galima pamėginti smulkiai.

Barcelona nors ir overall stipresnė team, tiek gynyboje, tiek puolime, tačiau daug ką lemia noras ir fanų užnugaris. Kurie gali pridėti prie įprastinės situacijos 15 procentų sėkmės bendrai paėmus. Žalgiris jau nemažai pasiekė vien patekddamas į playoff ir teoriškai neturi visiškai ką prarasti šiose rungtynėse ir neturėtų jų slėgti papildomą įtampą kaip Barcelona, kurie nors ir laimi seriją užtikrintai, gali užmigdyti ant laurų juos. Taipogi, Jokubaitis nors ir gali pasirodyti, kad nepaiso autoritetų savo periodje ir kupinas pasitikėjimo, bet įžvelgiu kiek prastesnį jo pasirodymą, vien dėl to interviu, kur prasitarė, kad Žalgirio fanai atitinkamas žinutes neigiamas siuntinėja ir matau nemažą minusą iš jo pusės, jog skaito apskritai tokias žinutes, kas gali kažkiek įlįsti į jo galvelę.

Overall, koeficientasicientas atitinkamas už riziką, bet tikiu, kad At least ones rungtynes gali pasiimti, kad sugeneruotu papildomą milijoną, manau net gali krepšininkams šiokia tokia premiją pasiūlyti net dėl teigiamo rezultato. 😁 GL HF

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)