Select your timezone: Select
martyko

Liudmila Samsonova - Irina Camelia Begu

05/01 09:00
Added 2023/04/30 18:19 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Irina Camelia Begu (win ir over 21.5 games) @285 7/10 -7.00

Du variantus turėsiu iš šios poros, Peru bei kažkiek rizikos, kadangi įžvelgiu įtemptą tarp šių tenisininkių dvikovą. Net nesunkiai gali praeiti ir per du setss, bet mano akimis turėtų būti 3 setai.

Pirma, rumūnė Begu yra over pasiekusi ant clay dangos, negu jos varžovė ir mano akimis neturėtų ja čia dogu statyti jokiais būdais, rytoj manau maximum 1.9 bus koeficientasicientas dėl to ir skubu imti mano akimis value turinti statymą.

Antra, Begu per pastaruosius metus demonstruoja vis brandesnį tenisą, amžius jau pikinis ir arti karjieros pabaigos, ir kaip geras vynas - su amžium brandesnis žaidimas ir sėkmingas. Praėjusiais metais kaip tik pasiėmė du turnyrus ant clay dangos Italy ir savo tėvynėje ir šiemet nestabdo apsukų ant clay dangos ir toliau žygiuoja gan užtikrintai.

Begu varžovės buvo Muchova, kurią gan lengvai įveikė bei Rogers, kuri irgi specializuoja ant grunto, ten taipogi daug vargo neturėjo. Samsonova irgi įveikė gan pajėgęs varžoves, tačiau Ostapenko neatrodo geroje formoje pastaruoju metu bei Zavenska, jums spręsti varžovių lygius ir pasirodymus, mano akimis šiam momentui rimtesnes varžoves įveikė Begu.

Prieš šį turnyrą Begu dalydavo Amerikoje ir ten nužygiavo iki aštunfinalio, kuriame nusileido Pegulai po trijų setų kovos. Galim kalbėti, kad ruselė pavojinga - sutinku, talentinga? - sutinka. Tačiau yra tai, kad Begu yra maximaliai atsidavus savo mylimai dangai, o Samsonova nežaidžia daug ant clay dangos ir ten kažkokių įspūdingų rezultatų neturi.

Begu per du metus sugeneravo 24 Peru ant clay dangos ir pralaimėjo vos 6 varžybas.

Ir paskutinis akordas: Begu neblogai servuoja, nors nevengia klaidų paduodant, bet tie procentai gan aukšti, nors gal lengva ir nebus su ruselė, bet turėtų ne tik savo padavimais uždirbinėti points, bet ir ant returnų kas jai puikiai sekasi, labai agresyvi ir nevengianti sužaisti prie tinklo ir jai tai dažnu atvėju pasiteisina.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)