Select your timezone: Select
martyko

Denver Nuggets - Phoenix Suns

04/30 00:00
Added 2023/04/29 17:53 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: Denver Nuggets (-3.5 points handicap.) @-111 10/10 +9.00

Turėsiu du pasirinkimus šios poros. minusinę forą bei Peru mixuojant su overiu.

Nuggets first rungtynes turėtų pasiimti Peru, nors nenurašau asmeniškai Suns, tačiau turėtų būti sunku jiems, ypač pirmose rungtynėse. Problema ta, jog jų rotacija yra itin maža ir neįsivaizduoju jų iškart triumfuojančiu, matėm kiek problemų turėjo su Clippers, jeigu ne Kawhi trauma, dar galėjo ir kitaip pasibaigti serija. Talento užtektinai turi dėl to asmeniškai ir renkuosi čia overį, kadangi stabiliai gintis Suns negalės prieš bėgančia team, o ir both itin nepasižymi gera gynybą mano akimis ir čia diktuos sąlygas Nuggets. Aišku, nenustebintu 1:1 išvykoje, kadangi kaip ir minėjau, puolime turi stiprų puolimo potencialą su Bookeriu bei Durantu priešakį, tačiau netikiu, kad Nuggets nesugebės išnaudoti savo rotacijos prieš Suns, nors rotacijos gylis ir nėra visada handicap, kadangi stabilumas yra svarbiausia ir Monty Williams naudoja trumpą rotaciją kas mano galva iš vienos pusės gali būti naudinga tik tam tikrą akimirką, tačiau visos serijos gali elementariai neužtektį jėgų.

Nuggets turi over pagalbininkų, kurie gali įtakoti rezultatą šioje serijoje, nors čia ir tikiuosi visų 7 rungtynių, bet linkęs tikėti, kad eis Nuggets toliau.

Murray yra vienas efektyviausių scoreriu su itin aukštu procentu iš toli ( virš 40 procentų), tai yra itin geri skaičiai playoff metu ir yra vienas svarbiausių žaidėjų kartu su Jokič žinoma ir nematau kas galėtų uždengti jį šiuo atvėju. Taip, galim kalbėti, kad turi Bookerį bei Durantą - Paul ir Ayton, tačiau tinkamai rotuojant žaidėjus Nuggets turėtų long rune išnaudoti savo namų pranašumą bei rotacijos gylį ir pasiimti itin svarbias pirmąsias varžybas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (6)

Comments (0)