Select your timezone: Select
martyko

Musseti - Tsitsipas

04/22 11:30
Added 2023/04/22 09:16 | 1 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 4

Pick: Tsitsipas (win ir over 21.5) @145 10/10 +14.50

Na čia vėl gi tikiuosi game'ų overio ir graiko Peru. Overall graikas stipresnis ir turi gan įspūdinga statistika ant clay dangos W82:26L, lyginant su Musseti 37-22. Nors graikas šiame turnyre gerai atrodo ir pasiruošęs iki finalų eit, bet gali pasirodyti kiek klaidinga, kadangi Monte Carlo irgi neblogai atrodė, kol nesusidūrė su Fritz ir gavo nuo amerikiečio pamokų, kad negalima nuvertinti savo varžovų, nors gal tai nebuvo nuvertinimas tuo atvėju ir tuo metu gerai amerikietis atrodė lyginant su graiku.

Grįžtant prie šio įvykio, tarpusavyje ne kartą žaidė ir ant clay tarp jų vyko visada over nei du setai. Iš esmės panašaus stiliaus žaidėjai, mėgsta žaisti nuo galinės linijos, backhandus viena ranka žaidžia, puikiai juda po kortą.

Kaip ir minėjau overall Tsitsips yra gerokai over pasiekęs tenisininkas, bet italas šiam momentui turi over pliusų mano akimis. Penktadienį gavo pailsėti, kadangi Sinner nusiėmė nuo turnyro (aišku, ne visada tas į nauda, nes ritmas yra labai svarbus tenise) tačiau asmeniškai manau, kad tai į naudą pasiruošiant žaidėjui, nors ir vienas kita puikiai pažįsta, bet šviežumas turi savo pliusų šioje dvikovoje ir manau vieną setą drąsiai iki tie break'ų gali nusitempti ir to užtektų overiui sueiti. PVZ: 6:7 6:3.

Aišku, nenustebintu manęs šioje poroje jokie scenarijai, bet graikas tiesiog over pasiekęs tenisininkas, užtektintai turi patirties, o Musseti tik savo noru ir atkaklumu gali kabintis į žaidimą šiuo atvėju.

Žiūrėsim kaip čia bus, gero teniso.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)