Select your timezone: Select
martyko

Clippers - Suns

04/21 02:30
Added 2023/04/20 18:32 | 0 thanks
  • Yes: 28.6%
  • No: 42.9%
  • No Opinions: 28.6%
  • Voted: 7

Pick: Clippers (Including Overtime) @140 10/10 -10.00

Gan geras koeficientasicientas pasirinkimui, daug kas nevertino Clippersų, bet aš įžvelgiu tam tikrų detalių, kurios manau gali būti key faktoriai šiose rungtynėse. Nors asmeniškai manau, kad turėtų irgi vieną Peru išsivežti Sunsai, bet bandysiu pasikliauti savo nuojauta šįkart.

Clippers yra gan gerai besiginanti team tiesa sakant, nors ir Suns sustiprėjo atvykus Durantui ,bet kartu ir Bookeris negali savo solo Peru pastoviai daryti, kadangi turi dalintis kamuoliu su KD, nežinau ar čia pliusas šiuo atvėju, bet žinom koks gali būti siautulys, tiek vienas, tiek kitas.

Clippers turi nemažai rezervų, nors overall ant popieriaus Suns tikrai stipresni, bet neturi tokios solidžios gynybos. Mano manymų negali tęstis toks tragiškas Powello ir Westbrooko pataikymas, kaip tą darė iki šiol. Powell paskritai bettersias šeštas žaidėjas šiais metais ir jo procentai vos 14 procentų iš toli per both rungtynes, kas yra itin prastas pasirodymas ir tikiu, kad namų arenoje atsiriš lankai ir pradės pataikyti. Antra, Westbrook nors ir nėra patikimas metikas, bet mesti 33 trijų procentų iš žaidimo irgi nėra geras pasirodymas iš jo pusės, tad tikrai turėtų keistis mano menka nuomonė.


Tuo tarpų Suns lyderiai visi average'ino over 50 procentų ir turėtų serijoje būti irgi prastesnis Peru iš jų pusės. Gal ne šitose rungtynėse, bet sekančiose. Kas ten žino kaip bus.

Overall, manau gynyba šio vakaro rungtynėse dominuos, neišnaudotų rezervų tikrai turi Clippers team, o ir Kawhi man primena šioje serijoje grynai 2019 metu Toronto versija, kai ištempė už ausų komandą bei laimėjo žiedus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)