Select your timezone: Select
martyko

Memphis Grizzlies - La Lakers

04/30 20:00
Added 2023/04/16 16:47 | 0 thanks
  • Yes: 44.4%
  • No: 22.2%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 9

Pick: La Lakers (Pateks į kitą etapą) @115 10/10 +11.50

Aišku, per keturias rungtynes Lakers neuždarys, bet imu ilgalaikį variantą ir manau triumfuos šioje serijoje, norėjau imti paprasta šiandien Peru, tačiau dėl limito negaliu, tai į priekį žvelgiant tiesiog pasiimsiu Lakerius.

P.s aprašymas šiandienos matchui, tad sau pasiimsiu ir seriją, tiek šios dienos matchą su gerais koeficientasicientais.

Surizikuosiu. 😁 Lakers patirtis yra milžiniška, nors šiąnakt rinkuosi priešingai variantą su Kings, bet šįkart imsiu patirtį.

Kodėl? Nemažai žaidėjų grįžtą į rikiuotę pas Memphius ir nebus pačioje bettersioje formoje, matant kaip Lakers sugebėjo žaisti su Timberwolves ir kaip uždengti, tai tikrai pagirtina ir neveltui reitinguojama kaip bettersiai bėsiginanti team. Aš ir asmeniškai manau, kad win šią seriją, tad nieko naujo nepasakysiu. Puolimas vs gynyba ir Lakeriukams didelės reikšmės nėra kur žaisti šiuo atvėju, kadangi jie namuose jokio pranašumo neturi. Only - business publika, kur pasirodyti ateina. Aišku, juokas pro ašaras lyginti išskirti kažkokius fanus, bet Kings ir Toronto gali pasigirti, kad triukšmą sugeba pakelti ir būti šiokiu naudingu savo teami. Bet grįžtam prie esmės. Asmeniškai manau Morantas yra pavojingas ir su tuo manau visi sutinkam, tačiau manau jeigu nori kiek pristabdyti, asmeniškai matant kaip žaidė vokietis Shroderis su Timberiais, mano manymų turėti jį statyti ir mėginti stabdyti. Playoff yra kitas rėžimas ir dažniausiai teams nemeta didelių overių kaip regulerkiai. Lakers irgi turi tam tikrų sugrįžimų ir bus full rosteris pasiruošęs. Sakyčiau nemažai ginklų turi stabdymui gynyboje varžovus, tik klausimas kaip senelis James atrodys, nes per jį galima nemažai pelnyti stebint jo vangumą ir tikėjimą savo team, kad už jį visą darba padarys ir galės ramiai puolime atidirbt. Asmeniškai tikiu, kad dar senelis parako turi ir jie stengsis pirmose rungtynėse nulaužti seriją į savo pusę, jog galėtų kiek laisviau pasiimti. Atlikę trade'us, paleidę Westbrook, visai kito kalibro team ir reikia tikėtis, kad išliks sveika ir manau Peru Memphius net ir su Morantu ir Bane, dar tie visi skandalai aplink Morantą manau jam kiek kenkia, nors laiko nemažai praėjo ir turėjo neblogų pasirodymų, bet jie lieka ir tam tikri žaidėjai gali naudotis trashtalkint ir paveikti tą pati atletą.

Gero vakaro ir gražaus krepšinio, tikėkimės tokio ir sulauksime ir gan patogus laikas prieš rytojaus darbą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)