Select your timezone: Select
martyko

Fenerbahce - Barcelona

03/10 17:45
Added 2023/03/10 09:06 | 0 thanks
  • Yes: 38.5%
  • No: 30.8%
  • No Opinions: 30.8%
  • Voted: 26

Pick: Fenerbahce (-4.5 handicap) @145 10/10 +14.50

Nors both ekipos nėra stabilumo garantas, bet linkstu link turkų teams, namuose tikrai pajėgi įveikti namuose Barcelonos ekipą. Imu ir didesnę forą rizikuojant didesnį pelną gauti.

Nežinau, sunku paaiškint, kaip Maccabiui taip nuleido varžybas su tiek gerų metimų Feneris, nors aišku pas žydus itin sunku žaisti prie tokios atmosferos, bet atsižvelgiant kiek gerų metimų prametė apylaisviai metant virš 15 metimų bedrai sudėjus nepataikė, kur mano akimis turėjo būti Peru turkų, tačiau kamuolys apvaluos, savo progų iš gerų padėčių nerealizavo ir nemanau, kad antras rungtynės tas gali kartotis, kad taip nekristu iš tokių padėčių - ypač namuose. Sastavas tikrai geras ir tokį pranašumą nėra itin sunku padengti žinant kaip puikiai moka bėgti į greitas atakas, nors legvos kovos nesitikiu šiuo atvėju.

Barcelona nestabili team, viena diena gali sužaisti kaip iš natų, kita diena nesuprantamai nuleisti , tad ties tuo ir vadovaujuos, nes žaidėjai neatlaiko fiziškumo, ką feneris gali pasiūlyti su savo aukštaugiais bei Peru žaidėjais. Olympiakos puikiai sudorojo kaip šiltą Vilnius Barcelona savo fizinėmis galimybėmis ir tas pasimatė, jog toli gražu dar tolokai iki to lygio , kokį turi Olympiakos team.

All in all, nepatinka man Barcelonos gimdymas žaidime, both ekipos turi savo kozerių, bet prie savų žiūrovų turi imti turkai Peru bei viliuosi, jog šįkart sumes savo metimus, kurių nesumetė susikurdami prieš Maccabi, nelabai tikiu, kad gali šitaip nekristi porą matchų paeiliui.

Sėkmės, bei gero krepšinio šįvakar. 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)