Select your timezone: Select
martyko

Belgium - Turkey

02/27 19:30
Added 2023/02/27 17:31 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 4

Pick: Turkey (Including Overtime) @215 7/10 +15.05

Nors ir ne stipriausios sudėties Turkey rinktinė, bet belgai irgi neturės periodtos žaidėjų. Turkey čempionatas stipresnis ir vis tiek turi neblogų žaidėjų, kurie čia gali pasidrąskyti ir mano akimis logikos nėra tokiam išpūstam koeficientasicientui, nors vakar ir buvo dar solidesnis, bet dar įžvelgiu vertę statant.

Pirma, Belgium rinktinė nelabai čia šansų turi patekti į kitą etapą ir manau tą žaidėjai supranta patys, nors nesakau asmeniškai, kad nekovos jie, nes lūzerio mentalitetas taip mąstyti, bet atsižvelgus į visus faktorius, tai man patrauklesnė Turkey sudėtis ir be lyderiu.

Antra, Turkey emocinga team ir po nesenai įvykusios tragedijos gal neturėjo normalių treniruočių, kuris laikas, tad šitas faktorius gali pakišti koją vienaip ar kitaip, bet kalbant apie emocijas, tai team tikrai pakovos dėl garbės ir šis įvykis manau gali net gi motyvuoti tam tikro charakterio žaidėjus, kad ir kaip juokingai kai kam gali skambėti šiuo atvėju, bet žinant turkų būdą, tai yra realu, jog jie drąskysis ne tik dėl garbės, bet ir dėl tų žmonių, kurie paliko šį Pasaulį, tarp jų ir žinomi sportininkai.

Trečia, kaip ir minėjau Turkey rinktinės žaidėjai pajėgesni žaidžiantis ČL/EC bei nėra statistai savo teamse. Belgai nebus stipriausios sudėties taipogi. Tad čia aš asmeniškai vertinčiau 50/50 pajėgumus, neatsižvelgiant į sudėtys.

Kol turi šansų patekti, Belgai tikrai kovos iki galo nepaisant nuo aplinkinių rezultatų dėl to neturėtų būti lengva ir čia bus close grajus sakyčiau 5 points spėčiau. Turkey pusėje garbė ir jų karšto būdo nepriklausomai nuo situacijos grupėje, sudėtis nėra prasta bei tragedija įvykųsi Turkey.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)