Select your timezone: Select
martyko

Hubert Hurkacz - Alexander Bublik

02/25 13:30
Added 2023/02/25 08:45 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: correct score: 2:1 arba 1:2 setais @127 10/10 -10.00

ATP Marseille pusfinalis, kuriame susitiks panašūs tenisininkai, lenkas kaip ir minėjau nėra tas pats pavojingas, kaip ankščiau, tad čia matau trijų setų kovą, kuriame galimai triumfuos Bublikas, nors iš kazacho aš nemėgstu, turi būti close matchas mano akimis iki galo.

Lenkas ketvirtfinalyje sugebėjo įvekti švedą su šiek tiek sėkmės, bet sekasi bettersiems, Bublikas irgi turėjo daug vargo ir kiek netikėtai įveikė Dmitrovą ir lygiai taip pat prasmuko pro raktų skylutę, atrodo identiškas matchas, bet norisi rinktis trijų setų kovoje triumfuos Bublikas. Tad turiu du pasirinkimus šioje kovoje - 3 setai bei po trijų setų triumfuos Bublikas.

Istoriškai score lenko naudai 4:1, bet kaip ir minėjau lenkas nėra toks pastaruoju metu pavojingas ir nesurizkuoti imant Bubliko Peru trijų setų kovoje manau būtų nuodėmė, kadangi su Dmitrov pasakyčiau visai neblogai atrodė, procentaliai bulgaras better atrodė, bet Bublikas su nemažai sėkmės sugebėjo išsaugoti du match pointus, po kurių tie break'e sekė Peru. Manau gali antri padavimai nulemti Bubliko naudai šiandien, kadangi kiek stabiliau atrodė, negu lenkas.

Overall dėl trijų setų aš net neabejoju šioje kovoje, galima ir overį game'ų čia rinktis, tad visiems pagal savo nuožiūra reikia rinktis, kaip kam patinka, o kita rizika trijų setų kova ir Bubliko Peru itin rizikinga, bet bandau pasikliauti savo nuojauta, tada siūlau žiūrėti savęs, o duodamas už Bubliko trijų setų kovoje Peru itin solidus ir nemažai vertės šiuo momentu, kad ir kaip pradėjo šį sezoną tragiškai, bet pamažu įsivažiuoja ir įveikė tikrai neblogus tenisininkus lyginant su lenku.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)