Select your timezone: Select
Grynakraujis

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets

11/04 00:00
Added 2022/11/03 18:37 | 0 thanks
  • Yes: 36.4%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 54.5%
  • Voted: 11

Pick: Oklahoma City Thunder (+8.0) @-133 8/10 -8.00

NBA.
OKC namie pasitinka Nuggets. Judam su namu 8 points pliusine handicap.
Prieš tai matchą ėjau su OKC Peru, paėjo, tad tikim jais toliau ir judam šį kartą su saugesniu pasirinkimu ir jų pliusine handicap. OKC šį sezoną atrodo labai simpatiškai. Po 3 pralaimėjimų dabar seka 4 Peru serija. Ir neskaitant paskutinės Peru prieš Orlandą, kitos teams nusiimtos buvo solidžios ( 2 kartus Clippers bei kartą Mavericks). 8 points foros OKC nepasidengė vos kartą pralaimėję Timberwolves 10 points skirtumu (tose rungtynėse nežaidė pagrindinis OKC žaidėjas SGA). Pliusas OKC teami, kad visi jau sveiki (Išskyrus Holmgreną, tačiau jis iškrito jau iki sezoninėse rungtynėse visam sezonui, tad jo neskaičiuoju). SGA yra visiškas monstras šiemet ir meta points visiem be išimties. Labai simpatiškai atrodo ir Giddey, ginyboje visiškas monstras yra Dort. Labai smagi jaunimo team, kuri kolkas nepaiso jokių autoritetų.
Denveris tuo tarpu, labai banguotai atrodo šiemet. Namie laimi gan užtikrintai, tačiau išvykose stipriai stringa. Išvykoje 11 points pralaimėta Lakers teami, 25 points pralaimėta Blazers bei 21 points - Jazz teami. Vienintelė pegalė prieš GSW, tačiau jie šiemet taip pat kolaks nedemonstruoja čempioniško žaidimo. Murray labai sunkiai įeina į formą ir neskaitant paskutinių rungtynių prieš Lakers (pelnė 21 points ir atliko 5 rezultatyvius Peru bei žaidė 32 min), neperlipa 30 minučių aikštelėje ribos. Aišku treneriai jį dar pasaugo, tačiau plika akimi matosi, kad jis dar toli gražu nuo savo bettersios formos.
Šiandien Murray tiesioginis oponentas bus būtent prieš visus siautėjantis SGA, tad čia tikiuosi ir vėl jo didelio indelio. Labai simpatiškas atrodo ir SGA points over (27 points). Tiek jis nepermetė tik kartą, o dabar oponentas over nei palankus. Net bettersioje formoje Murray nebuvo geras gynėjas. Aišku po lenta prieš Jokic, Porter Jr. bei Gordon bus sunku, bet turi savų kozerių OKC.
8 points handicap atrodo labai saugus variantas, o nebijantys rizikos gali pabandyti ir smulkiai OKC Peru.
Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)