Select your timezone: Select
Grynakraujis

Baskonia - Maccabi Tel Aviv

11/03 19:15
Added 2022/11/03 10:56 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Maccabi Tel Aviv (Including Overtime) @105 8/10 -8.00

Eurolyga.
Baskonia namie pasitinka Maccabi. Judam su sveciu Peru su pratesimo galimybe.
Baskonia netiketai gerai pradejo Eurolygos sezona - iskovotos 3 Peru. Taciau dabar yra 2 pralaimejimu Eurolygoje streak’as. Pralaimeta Asvel ir Oly. Pries Asvel visiskai be sansu pralaimeta. Pries Partizas patys sveciai paleido Peru ir pralaimejo po pratesimo. team visiskai banguojanti ir ginyboje prastoka. Aisku namie zaidzia daug better nei isvykose, kas siandien yra pliusas, bet tik toki pliusa as ir izvelgiu. Dar grizo Henry, taciau kol jis isivaziuos neaisku ar tai bus over pliusas ar minusas teami. Zinome kaip jis megsta daznai bandyti Peru kamuolius,o jei tai nepasiseka, priesininkai iskarto turi laisva plota. Manau Maccabi tuo siandien naudosis.
Maccabi taip pat netiketai gerai atrodo siemet. Pralaimeta tik kolkas lyderiams Fenerbahce, kurie Eurolygoje dar nera pralaimeje. Pries ta pati Monaco parode charakteri ir pralaimeje pirmaja puse 11 points, sugrizo ir laimejo rungtynes. Kai sakiau, kad score netiketas is Maccabi puses tai buvo ne del talento, o del viso zaideju kratinio. Pries sezona tai atrode team kaip visada surinkta zydu - pilna talentingu amerikieciu, bet jokios komandines dvasios. Taciau taip neatrodo. Ispanas Brown valdo team labai solidziai, atrodo ir Baldwin rades savo vieta. Kam uzsiausti komandoje yra, o dar zinant, kad Baskonios team neziba ginyboje, tai cia bus points balius.
Mano nuomone Maccabi tiesiog turi daug over pure talento ir zaideju galinciu suzaisti 1v1 lemiamais momentais. Svarbiausia kazkaip sustabdyti Howard. Siaip over atrodo labai viliojanciai, taciau Peru su pratesimo galimybe koef mane suviliojo labiau.
Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)