Select your timezone: Select
martyko

Lithuania - Germany

09/04 12:30
Added 2022/09/04 08:11 | 0 thanks
  • Yes: 38.5%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 46.2%
  • Voted: 26

Pick: -5.5 Lithuania @125 10/10 -10.00

Sveiki, siandien renkuosi Lithuania Peru pries vokiecius su atitinkamu handicaps.

Lithuania rinktine siuo metu yra stipresne rinktine, nesvarbu, kad first dvejas varzybas pralose rungtyniu gale pries topines varzoves, bet visos jos buvo close ir dvieju - triju metimu skirtumu.

Puiki proga musu aukstiems reabilituotis ir parodyti ka is tiesu sugeba, nes butent Germany mano akimis yra paranki varzove, tiek Saboniui, tiek Jonui. Kalabant apie Saboni, na netikiu, kad treciose rungtynese paeiliui ir toliau demonstruos toki klaiku zaidima zinant jo tikraji lygi.

Taip, vokieciai iveike prancuzu krepsininkus ir gan uztikrintai, bet kalbant apie pacius vokiecius, tai mes pagaliau turime talento pranasuma pries sia rinktine ir bus nemazai zaidimo baudos aiksteleje, prireikus atmetines kamuolius stovintiems prie 3PT linijos. Asmeniskai tikiuosi, kad over rotuos Jona su JV, kad galetu labiau draskyt baudos aiksteleje, nors teoriskai drop gynyba visai palanki pries vokiecius, kadangi shroderis neturi tokio metimo kaip "furneriukas", kuris galejo daryti ka norejo, kai musu du bokstai stovejo po krepsiu, tad rizikos over galima taikyti ant shroderio, nes jis neturi to metimo gero is toli ir nebus toks pavojingas. Vieninteli pranasuma vokieciai turi, auksti, kurie gali buti pavojingi metant is toli, bet manau yra pasiruosta tokiems atvejams ir siandien nenustebsiu, jeigu duos pasireiksti over Zukauskui ginantis pries juos ir faktas Kuzei, kuris gal ir nera puikus gynyboje, bet toliau nuo krepsio gales pasiginti.

Kalbant apie namus, tai nebus didelio pranasuma, kadangi Lithuania suvaziavusiu yra kosmiskai daug, tad netureti labai groti sis faktorius ir kalbant kokios sitos svarbos varzybos tikiuosi maximalios koncentracijos ir pagaliau pasiimti Peru, nes nuo siu varzybu labai priklauso, kaip toliau klostysis situacija, kadangi tuos pacius bosnius reikes sugebet apsilosti, kurie puikiai siuo metu atrodo su Nurkicium ir Musa priesakyje, tad jeigu rinktine nenori palikti savo likimo kabeti ant plauko, sios varzybos bus win or die. Geru varzybu

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)