Select your timezone: Select
antanas22

Unics Kazan - Khimky M.

04/07 18:00
Added 2011/04/07 11:37 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Khimky M. (2 iskaitant pratesima) @160 6/10 -6.00

Na sios dienos mano megstamasiausias statymas. Kai statai uz kazka sioje lygoje visada vertingiau pagalvot apie komandu pergales su aukstesniais koeficientais. Daug netiketu rungtyniu baigciu jau buvo si sezona( kas ten zino gal kas papildomai pinigeliu prisikrauna ).

Tai va pirmas argumentas ganetinai aukstas koeficientas uz khimki. Taip Unics tikrai solidziai losia tiek Rusijoje tiek europoje daug geru varzybu suzaide puikus legionieriai ytin galingas lampes ir popoviciaus tandemas ir tt... Bet sitoje lygoje dar keletas komandu losia pansiame lygyje ir Khimki yra viena is ju.
Kai komandoje buvo strategas Scariolo si sezona khimki zaidimas truputi buksavo . Bet atejus naujam treneriui is Lietuvos Kurtinaiciui manau komandoje atsirado naujo papildomo stimulo kazka pasiekti si sezona ir sios dienos macas bus pirmas rimtesnis macas naujam treneriui kuris manau bandys is pat pradziu uzsitikrinti pagarba ir gera varda. Apkritai kurtinaitis yra ypatingas strategas si sezona labai padejas VEF klubui . Paskutiniai macai abiem klubam buvo labai skirtingi unicsas pralose po atkaklios kovos caskui o khimki nuslave tikrai stipria krasnaya krylja komanda. Jau dabar jauciasi kurtinaicio darbas komandoje : kiekvienuose vazybuose isspausti maksimuma ka ir padare praeitose rungtynese. Be rusijos lygos macu unicsas dar turi macu europos taures lygoje kurie manau siai komandai yra svarbesni ir sios dienos mace nepamatysime "kovos iki kraujo" is unicso puses. Visiems sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)