Select your timezone: Select
Grynakraujis

Turkey - Montenegro

09/01 14:15
Added 2022/09/01 05:25 | 0 thanks
  • Yes: 15.4%
  • No: 23.1%
  • No Opinions: 61.5%
  • Voted: 13

Pick: +9 Montenegro @-130 8/10 +6.16

Antrasis sios dienos statymas - Montenegro +9 handicap.
Montenegro atrodo visai neblogai ir cia yra kiek nuvertinta. Aisku labai didele netektis- Vucevic nebuvimas komandoje. Taciau ir be jo yra kam zaisti: kaip visada solidus yra Dubljevic, kuris kaip aukstaugis turi ir nebloga metima is toli; labai gera ispudi paliko naturalizuotas zaidejas Peru, kuris atrankoje i pasaulio cempionata Lithuania metė daug 3PT ir surinko net 21 points.
Turkai ant popieriaus atrodo labai solidziai ir as pats pries cempionata priskyriau juos prie komandu, kurios gali labai nustebinti, taciau tiek draugiskose, tiek atrankoje i pasaulio cempionata, turkai atrode labai blankiai. Draugiskose pralaimeta Poland, o atrankoje be jokiu sansu pralaimeta Latvia ir Serbia. Taip, pries serbus buvo comebackas is -21 points, taciau visu rungtyniu metu jautesi, kad turkai neturi sansu. Sanli aiksteleje minusinis tiesiog krepsininkas, Larkin atrodo kaip ne savas ir net neziuri i krepsi daznai.. Osman ir Sengun atrodo neblogose formose, bet kiti krepsininkai manes neitikina. Prie viso to pridekime Ataman, kuris nors ir yra geras showmen’as, taciau taktikas- prastas. team atrodo visiskai be plano zaidzia ir bando viska pasiimti talentu. Tai veikia su Efes, kur jo turi labai daug, taciau su rinktine visai kas kita.
Nesakau, kad turkai nelaimes siandien, taciau handicap man kiek per didele. Reali turetu buti apie 6 points ir tada as cia nelysciau, bet prie dabartiniu salygu, tokia pliusine mane labiau nei tenkina.
Sekmes statantiems ir gero Eurobasket starto!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)