Select your timezone: Select
LeBron231

Group A winner - Turkey

09/09 11:30
Added 2022/08/09 16:53 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 4

Pick: Turkey @195 8/10 -8.00

A grupė gan silpna, pagrindinė kova turėtų vykt tarp Spain ir Turkey.

Spain išgyvena kartų kaitą, ir šiemet atrodo gan silpnai. Daugelis veteranų baigė karjeras, daug ką pasako faktas, kad natūralizavo Browną. Iš NBA žaidėjų turi daug įspūdžio Nepal Hernangomezus ir naujoką Garuba, iš Eurolygos Brownas,Abalde, jaunas Nunezas ir seneliai Lull, Fernandez. Neaišku, ar tie patys Abalde ir Garuba žais čempionate.

Turkai į šį čempionatą atvyksta su didelėm ambicijom. Treneriu paskirtas Atamanas, pirmą kartą tarptautiniam čempionate žais Larkinas.
Potencialus lineup:

Larkin
Korkmaz
Osman
Šengun
Sanli

Larkinas topinis eurolygos gynėjas, Korkmazas turi rolę vienoj stipriausių East conf NBA komandų, Osmanas 11 points žaidėjas Klyvlende, kuris buvo arti playoffų. Šengunas taip pat turėjo solidų rookie season, ir jau olimpinių atrankoj parodė, kad gali žaist, būdamas naudingiausiu Turkey žaidėjų. Sanli eurolygos žaidėjas, turėjęs rolę čempioniškoj komandoj pas tą patį Atamaną.

Pagrindinių žaidėjų tarpe matau daug Turkey pranašumų. Galbūt priekinė linija šiek tiek silpnesnė, bet šiolaikinis krepšinis yra labiau paremtas gynėjais.

Ispanai turi pranašumą sudėties gylyje, bet tokiuose trumpų atkarpų turnyruose svarbiau yra turėti stiprų pagrindą. Taip pat Turkai turi ir solidžių žaidėjų nuo suolo (Hazer, Mahmutoglu, Bitim( rinko po 13 points stiprioj Eurocupo komandoj Bursaspor).

Manau Atamano laisvo stiliaus krepšinis gali gerai prilipti šitai rinktinei, kuri turi gerą Peru.

Dar vienas faktorius, kad grupės stages vyks Sakartvele, kuris prie pat Turkey. Turkų sirgaliai visada aktyviai palaiko savo teams , tad spėju nemažai bus atvykę ir čia, kas suteiks šioki toki namų efektą, o Turkam žaisti namie itin sekasi. Taip pat Ispanai turi tendenciją grupių etape žaist neįtikinamai.

Viską susumavus, matau handicapss tiek sudėtyje, tiek palaikymo faktoriuose. Manau su Aatamano ambicijom nuo pat pradžių Turkai atrodys solidžiai, o koeficientas labai geras.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)