Select your timezone: Select
bendroviuremejas

Natus Vincere - G2 Esports

07/18 14:00
Added 2021/07/18 10:53 | 1 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 3

Pick: Natus Vincere (-1.5 map) @-111 8/10 +7.20

Firstis Lanas ir iskart gauname finala, koki ir turejome gauti - aisku daug kas tikejosi Gambit-NaVi pusfinali pamatyt, bet visgi kaip ir buvo galima tiketis, per mazai patirties turi Gambit lane, kad galetu iskart testi online eros zygi. Finalas u3 winu mapu.

NaVi fantastiska zaidima rodo. Turnyra pradejo miegodami, net pries Renegades sugebejo mapa pralaimeti, taciau kaip ir buvo galima tiketis, tai tik startinis nesusipratimas buvo. Pralaimedavo iki vakarykscio pusfinalio rusai po mapa, taciau tai nieko realiai nereiksdavo, nes pakui Peru kaip buldozeris oponentus, ar tai butu Vitality, ar Astralis. Vakar NaVi jau buvo maksimaliai susikaupe ir kaip vaiku darzeli sutriuskino FaZe, kurie kaip ir buvo galima tiketis atejus lan turnyrui iskart soko i elitini lygi, taciau vakar kaip i siena atsimuse. Pagaliau NaVi atsikrate sentimentu ir atsikrate inkaro flamie, kuri pakeites jauniklis b1t zaidzia fantastiskai. first menesis sunkokas buvo b1t, taciau siuo metu individualiai juda auksciausiu lygiu. Pirmoji lan patirtis irgi neisgazdino jauniklio, zinoma prie to stipriai prisideda, kad nera sirgaliu, tad galima sakyt sis firstis lanas po pandemijos dar nera tikrasis lanas, kai pries tave riaumoja 20k sirgaliu. Dabar NaVi pagaliau yra pilnai subalansuota, turi 3 star lygio fragintojus, Peru pagalbininko roleje irgi atrodo komfortiskai. Boombl4 IGL role visada periodavo klausimu, T side rusu dazniausiai atrodydavo labai silpnai, tipinis laukimas iki paskutiniu sekundziu uzpult saita, taciau net ir sia problema NaVi atrodo issprende ir ju T side atrodo labai ivairiapusiskas ir su skirtingais greiciais. Apie s1mple aisku net nera ka kalbet, net kazko panasaus i si dieva nera siuo metu, net ir Zywhoo mano supratimu yra toli iki jo. S1mple siame turnyre fiksuoja 1.56 K/D, kas tiesiog atrodo per gerai, kad butu tiesa. Na ir galiausiai electronic, online eroje atrodes silpnai pagal jo potenciala, bet vel gi, izenges i lan scena iskart gryzo i super zvaigzdes lygi. Map poole NaVi siuo metu silpnesne vieta tik Overpass, taciau G2 tai irgi silpniausias mapas, tai siandien jokios problemos su mapais rusai netures. Naujame mape - Ancient, NaVi irgi atrodo puikiai pasiruose.

G2, kad ir labai letais zingsniais, taciau galiausiai izenge i stabilios top3 teams lygi. Sugryzus lan erai, jie turetu tik dar labiau sustiprint savo pozicijas, nes patirties sioje ekipoje per akis, ka jau kalbet apie individualu meistriskuma. Kaip bebutu, i si finala jie pateko per plauka ir su nemazai sekmes, nes vakar jau praktiskai pralaimetas matchas buvo pries Astrali, taciau fantastiskas clutchas prie 12:14, kur NiKo su huNter- sugebejo clutchint 2v4 su bendrai per abu berods 30HP. Su Gambit irgi viskas sprendesi paskutinese sekundese, kur 3 mape Palauze Gambit 16:14. Mano supratimu visgi turi problema G2 awp roleje, kad ir kaip jie bando glaistyt Amanek, sakydami, kad jis tier1 lygio awp zaidejas, taciau tai labiau draugiskas palaikymas, nei realybe. Taip, buna kad prancuzas suzaidzia puikiu zemelapiu, bet stabilumo jam stipriai truksta ir kartais missina labai daug suviu, kas paskandina G2. Daznai ir turi dideliu problemu G2, kai tenka susitikti pries stipru AWP zaideja turincia team, o kur jau kur, bet siandien Amanek laukia tikras kosmaras.

Vienintelis mapas, kur G2 galetu rast silpna vieta NaVi - Overpass, taciau tai ir ju silpniausias mapas ir iskart baninamas, tad map pasirinkime G2 niekuo nenustebins oponentu ir ju stipriausi mapai yra ir NaVi stipriausi mapai. Galbut bandys rizikuot su Ancient picku. Visiskai nenustebintu cia sausa 3:0 rusu Peru, tiesiog galva geresni siuo metu uz visus ir lan eroje nemaza tikimybe, kad jie taps visiskai nesustabdoma jega. S1mple tiesiog suvalgyt kaip gold nova 1 turetu Amanek, o Awp zaideju h2h yra neabejotinai vienas svarbiausiu komponentu i sekme. 1 mapa paimt su NiKo ir huNter- magija galbut ir gali pavykt, bet nuveikt kazka over - tikrai stipriai nustebintu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)