Select your timezone: Select
bendroviuremejas

FURIA - Heroic

04/10 17:00
Added 2021/04/10 14:50 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: FURIA @130 8/10 -8.00

Turbut be Gambit, mazai kas tikejos tokiu pusfinaliu siemet ESL Pro lygoje, taciau turim ka turim.

FURIA atrodo idealiai pasirenge siam turnyrui, fun and gun zaidimas su arT priesakyje dirba siuo momentu be priekaistu. Patirtas vos 1 pralaimejimas per 9 matchus ir tas pralaimejimas pries bettersia team pasaulyje siam momentui - Gambit, bet vistiek kibo rimtai i atlapus - 1:2. Junior puikiai isiliejo i AWP role, sparciai mokinasi portugalu kalba ir komunikacija komandoje atrodo labai gerai. Labai stipriai FURIA zaidimas, rezultatai priklauso, kokioje formoje yra ekipos IGL arT ir kaip jis sugeba pritaikyt savo unikalu zaidimo stiliu, kuris sukelia neitiketina chaosa, kas brazilu teami yra labai prie sirdies. Ghana ilgokai FURIA buvo blogame ruoze, taciau pasikeitimas sudetyje isejo i nauda ir arT puikus entrinimas leidzia leidzia but favoritams kartu su Gambit siame turnyre. Vakar 2:0 nunese be prosvaisciu Astrali, aisku danai toli nuo savo bettersio zaidimo, bet FURIA tikrai ispudingai atrode. Net ir Traine, kur kaip arT minejo interviu, neturejo daug treniruociu paskutiniu metu, bet vistiek atrode sunkiai sulaikomi.

Neilgai truko Heroic fantastine forma praeito sezono ir po truputi smigo zemyn danai, visgi tikrai nera jie tokie geri, kaip Peru, kur net ir 1 reitingo vietoj sugebejo pabut. Taciau Ghana staigus kritimas zemyn neapsejo be Peru - pries si turnyra pasipilde MAD Lions atstovais - sjuush ir refrezh. Na toli grazu ne auksciausio pilotazo zaidejai, taciau bentjau siam turnyrui Heroic isgyvena honey moon stage. Kaip bebutu, labai pasiseke siam turnyre su varzovais - bene stipriausias varzovas sutiktas iki pusfinalio - NiP, o tai daug ka pasako. Siandien galima sakyt tikrasis auksciausio pilotazo testas laukia naujos danu sudeties.

Turetume cia isvyst 3 zemelapiu musi, taciau galutine Peru matau FURIA puseje, jeigu pavyks ir siandien pademonstruot panasu zaidima, kuri rode visame turnyre.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)