Select your timezone: Select
bendroviuremejas

G2 Esports - Gambit

02/21 14:30
Added 2021/02/21 11:44 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 1

Pick: G2 Esports (2:1) @290 7/10 -7.00

Matchas del isejimo i ketvirfinaly.

G2 turnyra pradejo 1:2 pralaimejimu Spirit, taciau tai ne toks ir didelis netiketumas matant, kaip atrodo Spirit. Veliau Ghana uztikrintai 2:0 iveike BIG ir vakar 2:0 Palauze EG, nors ten tikrai galejo but 3 mapai, taciau 30 raunda bothejuose mapuose fantastiskai suzaide G2. Visa team kalba, kad tikslas tapt nr1 team ir nieko under, taciau iki to dar tikrai nemazai truksta, nors sudeti ir fantastiska turi. Beda, kad sunkiai kolkas sekasi islaikyti stabilu zaidima matchuose ir kazkuriuo momentu stipriai uzstringa ir jau oponento valioje, kaip tuo momentu pasinaudoja.

Gambit irodineja, kad praejusio sezono puikus finisas nebuvo atsitiktinumas ir rusu ispudingas zaidimas po truputi tampa norma. Startavo turnyre Ghana silpnai, 0:2 nusileide EG, taciau toliau atrodo vis better ir better, galbut ir jaudulys jaunimui suveike 1 matche tokio lygio turnye. Turi super talentinga jaunima su komandomis smegenimis, major nugaletoju - Hobbit, kuris suformavo puikiai veikiancia masina. sh1ro, Ax1Le sunkiai sulaikomi monstrai, kurie atrodo neisvengiamai taps tier1 zvaigzdemis. Dar vienas labai stiprus kozeris Gambit puseje - superinis map poolas, kur uzbanine Nuke visi like mapai zaidziami auksciausiu lygiu.

Peru gerai atrodo Gambit, kad cia G2 zvaigzdynas sausai juos nugaletu. Rusai turetu pickint Vertigo, arba Train, kur bus favoritai, lygiai taip pat, kaip G2 Mirage, ar Dust2, tad viskas cia veda i 3 mapu musi, kur patyre G2 vilkai turetu Palauzt rusu jaunuolius.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)