Select your timezone: Select
bendroviuremejas

mousesports - Gambit

02/19 14:30
Added 2021/02/19 12:23 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 75.0%
  • Voted: 4

Pick: mousesports (Map 1) @120 8/10 -8.00

1 mapa rinksis mousesports ir cia bettersia proga mest issuki jiem sitam matche.

Pries si turnyra sukrete rimti pasikeitimai mouse - pasikeite IGL, karrigana pakeite is Australia atvykusi dexter. Kaip aisku zaidejai mini interviu, kad reikes nemazai laiko viska suklijuot komandiniam zaidime, taciau tikrai neblogai atrodo team, atsizvelgiant i aplinkybes. Nugalejo kvalifikacijos lemiamam matche Complexity po ispudingo comebacko, metė rimta issuki tiem patiems Gambit, kur nusileido 1:2. Vakar labai silpnai mouse pradejo matcha su Astraliu, taciau matchui isivaziavus ir mousesports atrode vis better, taciau metus rimta issuki Inferno, pralaimejo 0:2, bet pralaimet turnyro favoritams aisku visiskai normalu naujai teami. Kadangi map poolas dar nesusiformaves, tai oponentams Ghana sunku nuspet, ka sugalvos mousesports. Vakar labai mazai laiko turejo mouse pasiruost matchui po ispudingo comebacko pries Complexity, ir siandien su Gambit turetu but rimciau pasiruose, ypac savo map picke.

Gambit kaip feniksas is pelenu pakilo praeit sezono pabaigoje, pasieke periodta ispudingu rezultatu ir stipriai atkreipe i save demesi. team labai jauna su daug talento, kuriuos i prieki veda vienintelis patyres, Grand Slam winojas - Hobbit. Si sezona kolkas rusai pradejo banguotai, vakar kiek netiketai 0:2 be didesniu prosvaisciu nusileido EG.

Turi aisku gerokai labiau suformuota map poola Gambit, realu, kad siandien pickins Vertigo, kur bus aiskus favoritai, tad mousesports butina imt savo map picka, norint galvot apie Peru, o Gambit siuo metu neatrodo taip gerai, kad cia sausa Peru imtu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)