Select your timezone: Select
bendroviuremejas

NaVi - forZe

10/18 15:30
Added 2020/10/18 10:44 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Over (2.5 map) @126 8/10 8.00

IEM New York A grupe.

NaVi online era eina tikrai ne pagal plana, labai daznai stringa team pries visokio lygio teams ir zaidejai interviu daznai uzsimina, kad Lan turnyru laukia kaip didziausios sventes gyvenime. Galima sakyt per visa online laika, kaip top team suzaide 1 turnyra - ESL Pro lyga, kur finale nusileido Astraliui, taip pat laimejo ir CIS 1 turnyra, taciau sis regionas stipriai atsilieka pajegumu nuo EU ir NA. Butent CIS regione visiskai neatpazystamai dazniausiai atrodo NaVi, stringa, ar net pralaimi pries 3 galvom silpnesnes teams ant popieriaus. Galbut psichologiniai barjerai trukdo, nes cia pagal pajeguma turetu skint Peru be didesniu pastangu CIS turnyruose, taciau butent ta mintis, kad yra 3 galvom geresni uz likusias teams ir kisa koja. IEM New York turnyras ne isimtis - super atkaklioje 3 mapu kovoje isplesta Peru pries kuklia Cyber Legacy team, kuri aukstame lygyje apskritai beveik neturi patirties. Kitame matche 2:0 Palauze K23, kur ir pratesima teko zaist, o vakar gavus viena bettersiu CIS ekipu - Virtus.Pro, buvo pralaimeta 0:2. Ir toliau niekaip neranda savojo veido NaVi siame regione ir sunkiai randa vaistu net ir pries tier2/3 teams, o pastarosios teams zaidzia su dviguba energija pries toki tituluota oponenta.

forZe - niekaip neatskleidzianti savo potencialo Russia team. Tai pagal meistriskuma tikrai turetu but top2 CIS team, rimtai spardytis ir su EU/NA komandom, ka ir dare pries periods metus, kai sugebedavo ir turnyrus win ir 12 reitingo vieta atrode ne riba, taciau nuo to laiko viskas tik ejo zemyn. Didziausia sios teams problema, ka ne karta interviu minejo teams IGL - Jerry, kad team turi psichologiniu bedu zaist pries silpnesnes teams ir daznai ateina su mintim, kad win viena koja, kas PRO lygyje tikrai neatnes sekmes, kad ir kiek geresnis individualiai busi. Kita sios teams puse, kai susitinka su top20, top10 komandom, kur forZe dazniausiai parodo, del ko buvo laikoma top Russia team. Motyvacija kyla i aukstumas, automatiskai ir individualus zaideju pasirodymai buna puikus, nes tokie zaidejai kaip - xsepower, FL1T, galetu zaist ir toje pacioje NaVi ekipoje. Jei nesikeis rezultatai, privales imtis Peru sudetyje, nes jau per ilgai uzsibuvo toje pacioje vietoje, kas atrodo dave teami gera vejo gusi - paskutini metu skina Peru. Puikiai pasirode Flashpoint atrankoje, kur per 6 matchus iskovojo 5 Peru, nugaledami tokias teams, kaip - North, Heretics, Gambit. IEM New York irgi pradejo 2 Peru - 2:1 Palauze Cyber Legacy ir uztikrintai susitvarke 2:0 su K23. xsepower, FL1T uzgaude superinė forma ir iskart forZe lygis sove i virsu. Turi forZe labai svarbu bruoza, kad turi stipru map meniu - neturi jokio achilo kulno, apart Vertigo, kuri visada banina, kaip ir siandieniniai oponentai - NaVi.

Visos aplinkybes cia krenta i forZe puse - NaVi labai silpna forma CIS regiono turnyruose, kas atrodo visiskai nepasikeite ir siame turnyre, o forZe siuo metu uzgaude puikia banga ir pries top teams ir taip visada pakelia zaidimo lygi ir meta rimtus issukius. Joks NaVi map pickas cia nebus baisus forZe, visus mapus zaidzia pakankamai panasiu lygiu. Kaip bebutu, vistiek NaVi bus laikomi aiskiais favoritais betkokiame CIS regiono matche, bet turi forZe visus sansus cia bent 1 mapa pasiimt.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)