Select your timezone: Select
bendroviuremejas

FaZe - OG

10/11 14:00
Added 2020/10/11 11:03 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 3

Pick: FaZe @120 8/10 +9.60

IEM New York Europos diviziono finalas (u3 winu mapu). Turbut ne vienas zmogus nebutu suprognozaves tokio finalo siame turnyre, bet online era butent ir pasizymi netiketumais.

FaZe tragiskai sezona pradejo, Olofmeisterio pasitraukimas aisku smarkiai sumaise kortas ir teko 2 kartus keist zaidejus, Byma pakeite Kjaerbye, kuris del sveikatos problemu turejo ilga Peru nuo CSGO. Pradzioje labai strigo Kjaerbye, taciau siame turnyre stipriai sove i virsu ir jau labiau primena senaji, netoli zvaigzdes statuso buvusi Kjaerbye, kuris taip niekad ir nepateisino lukesciu, nes buvo laikomas vienas didziausiu talentu pasaulyje. Visiskai be rysio atrode sprendimas paimt Lithuania Bymas, ne del to, kad prastas zaidejas (toli grazu, mousesports pastatytas i megstamas pozicijas atrodo puikiai), bet 16metis vaikas buvo pastatytas i legendos Olofmeisterio vieta - lurkinima, kuris reikalauja milziniskos patirties bagazo. Net ir mousesports kapitonas, Karrigan, minejo interviu, kad niekaip negali suprast, ka FaZe norejo pasakyt siuo ejimu, tad issiskyrimas i nauda isejo tiek Bymui, tiek FaZe. Pasieme pagaliau tikra, pajegu lurkintoja Kjaerbye ir po periodu turnyru apsilimo FaZe vel atrodo galinga jega, kuri eilini karta buvo nurasyta, kaip nepasiteisines super zvaigzdziu misinys. FaZe lyderis, NiKo, interviu siame turnyre minejo, kad team buvo praradusi pasitikejima savimi, zaide labai atsargu zaidima, kas sioms zvaigzdems visiskai svetima ir pagaliau siame turnyre vel gryzo agresyvus, be didesniu dvejojimu zaidimas - labiau run and gun. Komunikacija irgi pagaliau gryzo i vezias, kuri buvo praradusi kontrole iki sio turnyro. Tiesiog surinkta super sudetis, kuri sukurta atskleist individualu zaideju meistriskuma, nei veltis i taktinius zaidimus, ka bande daryti iki sio turnyro FaZe. Visu ekspertu nuomone teami neabejotinai truksta tikro IGL - sunku su tuo nesutikti, nes sias pareigas uzima NiKo, kuris yra gimes but frageriu, taciau turintis dideli ego ir nelabai megstantis klausyt kitu nurodymu, kas ir buvo viena priezasciu, del ko team atsisveikino su legendiniu IGL Karrigan. Dabar sprendimus raunduose priimineja NiKo, kartais dalindamasis sia role su coldzera. Galbut ir pats NiKo pagaliau susiprato, kad kurti dideles strateginius mazginius ne jam ir reikia duoti laisvai judeti zvaigzdems, nei jas statyti i remus, kas siame turnyre puikiai pasiteisina. Sausai siame turnyre nugaletos bene stabiliausios online eros teams - Heroic, BIG, Vitality, pries kurias atrode netures didesniu sansu FaZe, atsizvelgiant, kaip atrode iki sio turnyro, bet tik dar karta irode, kad kai susiklijuoja sis legendinis zvaigzdynas, tik tokios teams kaip Astralis, ar NaVi gali juos sustabdyt. Turi 2 silpnesnius mapus - Overpass, Vertigo, bet siandien neturetume isvysti ne vieno is ju, nes ir OG tai toli grazu ne bettersi mapai.

OG irgi atrodo vis better, sunki sezono pradzia, bet siame turnyre atrodo solidziai - nugaleti tie patys FaZe, BIG, o vakar Palauze Fnatic. Taciau vakar nelabai uztikrintai atrode team pries visiskai saves nerandancius Fnatic ir galejo drasiai pralaimet 0:2, taciau Fnatic T side Traine siuo metu atrodo labai silpnai. Bene didziausia sios teams stiprybe - tai stiprus ir patyres IGL Aleksib, kuris puikiai sustato team, kuri toli grazu individualiai neprilygsta FaZe ir kitom top komandom, taciau strategiskai stiprus zaidimas leidzia siai teami suktis aplink top 10. Visiskai pritariu daugumos ekspertu nuomone, kad suktis aplink top 10 yra OG lubos, nes paprasciausiai neturi pakankamai talento varzytis su zvaigzdziu prikimstom topinem komandom.

Jau buvo susitikusios siame turnyre teams ir tada 2:0 laimejo OG, taciau ten visiskai juoda diena buvo visiem FaZe zaidejam. Siaip tarpusavio dvikovose uztikrintai Peru imdavo FaZe, kuriose ir isryskedavo FaZe individualus meistriskumas ir OG taktiniu gudrybiu nepakakdavo ismust is veziu FaZe. Map meniu labai panasus botheju komandu ir cia viena kitai nustebint komandoms bus sudetinga, kas vel tik i nauda FaZe. Patirtis zaidziant finaluose taip pat FaZe puseje, kur apart broky visi kiti turi begales patirties finaluose, mate ir silto ir salto. Individualiai visi FaZe zaidejai pabude is ziemos miego, rain po ilgos petraukos ijunges auksciausia pavara, NiKo gryzo i buldozerio vezias, coldzera kad ir nebera tas pats coldzera, taciau irgi forma soktelejo i virsu. Jei tik islips FaZe zvaigzdynas ta koja is lovos, tiesiog turetu but per sunku atlaikyt ovala. Matchas u3 mapu, tad laiko irodyt savo pranasuma irgi per akis ir atsitiktinumams cia vietos mazai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)