Select your timezone: Select
amasys

Fenerbahce Ulker - Žalgiris

02/02 20:15
Added 2011/02/01 15:58 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Žalgiris (+12.5) (Žalgiris (+12.5)) @-111 6/10 +5.40

Visi puikiai supranta, kokios svarbos rungtynės laukia žalgiriečių. Važiuojama pas grupės lyderius turkus (2/0) ir jei kauniečiai pralaimėtų trečias TOP-16 etapo rungtynes iš eilės, manau, jog šansai patekti tolyn būtų labiau nei minimalūs.

Teko stebėti šiek tiek paskutiniąsias turkų rungtynes namie su Power Electronics ir tos rungtynės man didžiulio įspūdžio nepadarė. Visgi, galbūt tai buvo vienos blogesnių Ulkerio rungtynių namie šiame Eurolygos sezone. Gal... Visigi kitose ruungtynėse, kuriose buvo iškovotos pergalės, tokia fora buvo pramušta, o vienintelį pralaimėjimą teko patirti prieš Barceloną.

Žalgiris savo ruožtu išvykoje daugiau nei 12 taškų yra pralaimėjęs du sykius. Maccabi -16 ir prieš dvi savaites Valensijoje -14. Visgi galbūt tokius pralaimėjimus iš dalies galima ir paaiškinti. Izraelyje žalgiriečiai jau po pirmojo kėlinio turėjo -14, o Valensijoje debiutavo naujasis treneris E.Zouros...

Kad ir kaip bebūtų, tikiu, kad E.Zouros turės savų ambicijų šiose rungtynėse ir sugebės nepaisyti pono V.Romanovo išankstinių nurodymų, kaip ir ką leisti į aikštę. Visą šitą puikiai matėme praeitame ture prieš Olympiacos, kuomet rotacija buvo sumažinta antroje rungtynių pusėje ir žalgiriečiai beveik atlošė 24 taškų deficitą.

Galbūt šeimininkai turės šiokį tokį pranašumą priekinėje linijoje, nes neaiški B.Marjanovičiaus situacija, tačiau aukštaūgis išvyko kartu su komanda. Šeimininkų pusėje galbūt bus ir ilgesnis lygiaverčių žaidėjų suolelis, nes turkų treneris panaudoja per rungtynes 9-10 žaidėjų, visgi rotacija vyksta protingiau ir tai rezultatams didesnės įtakos neturi.

Vis dėl to, tikiu, kad žalgiriečiai sukovos ir nesileis triuškinami, juolab, kad ir dvikovos rezultatas gali būti reikšmingas atsakomosiose rungtynėse kitą savaitę, tad pralaimėjus dideliu skirtumu - viltis kaip ir žlugtų. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)