Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Argentina - Ispanija

09/07 23:00
Added 2010/09/06 19:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Ispanija (Ispanija) @204 10/10 -10.00

Argentina vs. Ispanija ( Draugiskos rungynes, kurios ivyks Buenos Aires, Argentinoje).

As suprantu kodel Argentina yra laikomi siu varzybu favoritais, taciau as visiskai nesutinku su bukmeikeriais. Argentina zais namie, prie savu sirgaliu, ju dauguma zaideju atkelevo is Europos, o tai tikrai ilgas kelias, todel as nematau cia to dydelio pranasumo. Istikruju, jie turejo daugiau laiko pasiruosti sioms varzyboms, tai mano akimis yra didziausias ju pranasumas. Problema yra tokia, kad jie turi laikina treneri, kuris rupinasi komanda ir kuria naujas taktikas sioms varzyboms. Aisku, komandos visas zaidimas priklausis nuo Messi, taciau kaip mes galime matyti, Messi rinktineje nera tas zaidejas, kuris yra Barcelonoje, tuo labiau jis zais turbut tik 45 minutes ( tai klubo taisykles, tai yra daugumai zaideju, kurie zaidzia Europoje).
As galiu sutikti, kad Ispanija buvo labai nusivilusi po pirmuju draugisku rungtyniu pries Meksika. Ta diena jie neturejo jokios praktikos ir kai kurie zaidejai zaide pirma karta po atostogu , taigi jie buvo visiskoje neformoje. I tas varzybas jie atvyko ta pacia diena, kuria turejo zaisti ir taip pat ta pacia diena isvyko. Dabar, kai jau visa jega treniruojasi su savo klubais, zaidejai yra puikoje formoje, pats geriausias to irodymas, varzybos pries Lichsteina, kur Ispanija laimejo 4:0. Neigiamas aspektas siose varzybose yra 15 valandu skrydis i Buenos Airesa, kuris yra labai varginantis, taciau komanda i sias varzybas atvyko pries 3 ar 4 dienas, ne taip kaip pries Meksikos varzybas, taigi bus pilnai pailseja ir pasiruose varzyboms. Ispanija sioms varzyboms isleis turbut savo geriausia sudeti, kadangi Argentina i sias varzybas ziuri labai rimtai. Dar noriu priminti, kad puolejas D. Villa sioms varzyboms bus labai motyvuotas, kadangi ji skiria, vos 1 ivartis nuo Raulio, kuris yra daugiausiai ivarciu imuses zaidejas uz Ispanijos rinktine ( 44 ivarciai ), tai reiskia, kad jis bus dar pavojingesnis nei iprastai. Torresas taip pat netoli ju, po to kai imuse 2 ivarcius pries Lichsteina.
Argentina zaidzia namie, bet mano pasirinkimas cia butu tik Ispanijos pergale. Ispanijos komanda visuomet ziuri rimtai i draugiskas rungtynes, jie nepralaimejo draugisku rungtyniu gal jau 2 ar 3 metus is eiles. Ispanija turi geresniu zaideju ir dauguma ju zaidzia kartu jau nuo Europos Cempionato 2008 metais, taip taktikos sumetimais jie bus daugiau organizuoti nei ju konkurentai. Kaip ir Argentinos rinktineje, dauguma zaideju negales zaisti pilnu varzybu, taciau Ispanijos komandos suoliukas pilnas zvaigdziu, taigi tame reikale nematau jokiu problemu.
Argentina yra favoritai pagal bukmeikerius, taciau as manau, jei cia lysti, tai tik i Ispanijos pergale. As neatsimenu tokio atvejo, kad butu toks koeficienatas uz Ispanija. Taigi, cia tik Ispanijos pergale. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)