Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Omonia Nicosia - Red Bull Salzburg

07/27 19:00
Added 2010/07/26 19:24 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Omonia Nicosia (Omonia Nicosia) @120 7/10 -7.00

Champions League
3rd Qualifying Round – 1st Leg
Omonia Nicosia vs. Red Bull Salzburg

Taigi, Omonia Nicosia praejo lengvai antraji tura Cempionu lygos kvalifikacijoje, laimedami pries FK Renova 5:0 ir dabar ju laukia tikrai galingas varzovas, tai Austrijos cempionai - Salzburg.
Kalbant apie pacia Omonias komanda, tai sia vasara jie tikrai mane zavi ir matosi, kad siais metais kelia sau ausktus tikslus. Siam sezonui nusipirko tikrai puikiu zaideju, kurie sustiprino komanda:
Iago Buzon (27) – Huelva - Defense
Hose Manuel Roueda (22) - Barcelona B
Victor Espasatin (25) – Barcelona B
Yuval Spungin (23) – Maccambi Tel Aviv
Lomana LuaLua (29) – Olympiakos Pireaus
Su siais zaidejais komanda labai pasikeite nuo praeito sezono. Sie zaidejai i komanda atnese daug patirties, bei greicio. Efraim, Aloneftis, Christofi, Davidson ir Makrides yra greiciausi zaidejai visoje Cyprus lygoje.
Omonia Nicosia siuo metu yra geriausiai sudeta komanda per visa Cypro lyga, galbut per visa jos istorija. Komandos visos zaidimo linijos yra styprios ir dar vienas puikus faktas, kad ant suoliuko sedi tokio pacio lygio zaidejai, kurie visuomet pasiruosia isbegti i aikste ir palaikyti auksto lygio futbola.
Komandos sudetis turetu atrodyti taip: 4-3-2-1 Giorgalides – Davidson, Spoungin, Bouzon, Charalambous – Kaseke, Leandro, Makrides – Aloneftis, Efrem – Konstantinou.

Salzburg nuo praitu metu padare daug keitimu. Pagrindine komandos zvaigzde Marc Janco isejo i Twente. Siam sezonui komanda nuspirko 10 nauju zaideju, vienas paskutiniuju vos pries 4 dienas - Jouquin Boghossian is Urugvajaus. Teko stebeti Salzburg komandos paskutines 2 varzybas is Austrijos lygos, pirmasias pries Kapfenberg, kurios baigesi 0:0 ir kitos pries HB Torshavn, pries kuria Salzburg pralaimejo 0:1 ir tai tikrai nebuvo auksto lygio komandos, Kapfenberg praitu metu autsaidere, o HB Torshavn lygos vidutinioke. Sazlburg nebera ta komanda kuri buvo praeitais metais ir ju zaidimas mane tikrai nuvyle, jie nebeturi drausmes. Vis delto, jie turi puikius zaidejus, tokius kaip Afolabi is Nigerijos rinktines, Ibrahim Sekegya ir daug kitu. Tai yra 40 000 000 Euru sudetis ir treneris Huub Stevens bus tikrai paruoses sia komanda sioms sunkioms varzyboms. Komandai negales padeti 2 labai svarbus zaidejai, tai Simon Cziommer ir Mendes da Silva.
Is siu varzybu as renkuosi Omonia Nicosia pergale. Komanda turbut dar niekad nebuvo taip galingai subalansuota, tuo labiau zaidzia namie kur bus palaikomi 21000 sirgaliu. Siu rungtyniu kaina tikrai labai auksta ir as tikiuosi, kad Omonia atiduos visas jegas, kad ta pergale pasimtu. Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)