Select your timezone: Select
bendroviuremejas

NiP - Astralis

06/09 12:00
Added 2020/06/09 10:57 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: NiP (-1.5 map) @185 8/10 -8.00

Cia turetu visas klausimas but, ar 2:0 NiP win, ar 2:1.

NiP labai silpnai suzaide pirmus 2 matchus su nauju IGL Hampus, taciau kuo toliau, tuo labiau reikalai ejo i teigiama puse. BLAST Pro labai solidziai atrode, per plauka liko nuo 1/2 vietos, pusfinalyje 1:2 nusileide Vitality, nors turejo jau viska savo rankose win 2:0. Idomu, ar pasiteisins lekr0 keitimas i Hampus, taciau bentjau uzuomazgos kolkas neblogos. Map meniu atrodo zenkliai better dabar, negali tik Dust2 zaist, taciau tiek Inferno, tiek Train su Nuke gerokai better atrodo.

Is Astralio pajegumo bettersiu atveju 50% liko, dar kai 1 keitima padare, galvojau dar kazkaip issisuks, bet ir Gla1ve ir Xyp9X netekt vienu metu, jau yra Peru problemu. Labai silpnai BLAST Pro turnyre, vienintele Peru pries sAw, taciau sutikus stipresnius oponentus, neturejo jokiu sansu - jau net mousei Overpass sugebejo pralaimet, kur mouse pries nieka nelaimi. MagisK pastatytas IGL role, tikrai ne is gero gyvenimo toks sprendimas, pries visus situs keitimus MagisK buvo pastatytas i fragerio, entry-fragerio role, o dabar staiga tenka vadovaut teami ir tiek pacio pasirodymai suprastejo, tiek ir naturalu teams zaidimas palaida bala. Labai keista aisku matyt toki Astrali, bet realybe, deja, dabar turetu buti tokia artimiausiu metu.

BLAST Pro buvo H2H susitike sios teams ir tada, 16:7 Traine NiP nuslave Astrali. Turetu tikrai daug laiko uztrukt, kol Astralis bent kazkoki solidesni zaidima prades rodyt, o galbut su sia sudetim isvis nieko nepavyks, nes naujiem papildymam iki isejusiu zvaigzdiu - kaip iki menulio. Sustiprine savo map poola NiP ir cia Astraliui nustebint nelabai kuo pavyks, nes patiems zaist sudetingus mapus, kaip Nuke, yra peilis po kaklu atsinaujinus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)