Select your timezone: Select
bendroviuremejas

Evil Geniuses - Gen.G

06/07 17:30
Added 2020/06/07 15:07 | 3 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Evil Geniuses (-1.5 map) @240 7/10 +16.80

Labai svarbus matchas del 3 vietos, kur spresis periodalapis i BLAST Premier Spring finalus.

Baisiai uzchokino vakar Evil Geniuses, turejo viska savo rankose win 2:0 pries MIBR, turejo 2 match pointus Inferno ir abu issvaiste, Dust2 laiminejo 12:7, irgi viska issbarste uz T side. Siaip zenkliai better atrodo siame turnyre EG ir turejo but finalas su FURIA, bet close matchuose ne visada laimi geresne team. Trainas anksciau buvo vienas bettersiu EG mapu, taciau siame sezone smarkiai smuko zaidimo lygis Train, bet paskutiniu metu ir cia EG susigrazino pasitikejima, vakar labai solidziai atrode su MIBR ir laimejo po pratesimo. CerQ neitiketinai atrodo siuo metu ir iskart EG lygis pakilo zenkliai i virsu.

Gen.G atvirksciai, stipriai silpniau atrodo siame turnyre, dar tikrai ne ta team, kuri periods is eiles turnyrus galetu stabiliai suzaist ir po Road to Rio triumfo atrodo issikvepe. Dar sugebejo per plauka issikapstyt pries Triumph, taciau vakar pries FURIA daugumoje situaciju atrode beviltiskai. Vienintelis koosta rodo stabiliai puiku zaidima, taciau like toli grazu - BnTeT turetu but fraginimo masina, taciau kolkas tikrai nerodo to zaidimo, kurio buvo tikimasi - sugeba 1 mapa solidziai suzaist, taciau kitame vos ne inkaras buna.

Jeigu nieks nepasikeis per nakti, EG cia turi win ir gali padaryt tai sausai, nes daug sansu, kad Gen.G pickins Train, kur zenkliai pagerino zaidima EG, o be Mirage ir Train siuo metu nelabai ka turi pries pastatyt Gen.G, o forma siuo momentu EG puseje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)