Select your timezone: Select
bendroviuremejas

FaZe Clan - GODSENT

05/25 15:30
Added 2020/05/25 13:09 | 2 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: FaZe Clan (2:1) @195 7/10 +13.65

Tiek idomus ivykiai bothejose stovyklose, tiek idomus matchas cia nusimato, nors pries turnyra atrode cia lengva FaZe Peru.

Kaip Peru is giedro dangaus Olofmeister paskelbe, kad daro Peru nuo CSGO del Peru ir motyvacijos trukumo, kiek, tai truks, neaisku. Galbut, cia tik aplinkiniams staigmena ir FaZe jau buvo nusiziureja pakeitima anksciau. Su pakeitimu labai idomus Ghana - nemaza tikimybe, kad isvysime Lithuania, Bymas, vos 16 metu jaunuoli, apie kuri, FaZe lyderis jau anksciau buvo pasisakes, kad labai daug potencialo turi sis Lithuania, kuris zaidzia fpl lygoje kartu su tuo paciu NiKo ir kitomis zvaigzdemis ir toli grazu, Bymas neatrodo pasimetes ir individualiai yra labai stiprus. Gali but, kad ir lekr0 gali atkeliauti, kuris neseniai paliko NiP, kas butu tikrai rimtas pakeitimas Olofui. Iki pat siol FaZe neatskleide, kas bus 5 zaidejas priimtas. Olofmeisterio pozicija budavo daugumoj ginti B site ir rinkti teami informacija, kurios dazniausiai buna patiketos 5 teams zaidejui, tad naujokui neturetu but dideliu sunkumu isiliet, kad ir mazai laiko gaus susizaist FaZe.

GODSENT atliko planuota keitima ir sakyciau, tikrai pasistiprino - veterana, AWP savinininka Maikelele, pakeite kitas AWP meistras, Farlig, kuris pries tai atstovavo Copenhagen Flames. Tikrai turetu sustipret GODSENT, nes Maikelele jau atrode issisemes ir daznai buvo inkaras komandoje, o Farlig atvirksciai - jaunas, solidus AWP. Gera sezona kolkas turi GODSENT, su top komandom dar sunkiai sekasi, taciau, kas uz top 10 ribu, atrodo gerai, su Farlig atejimu ir firepower team turi tikrai daug, apart IGL kRYSTAL.

Buvo susitike Road to Rio teams ir tada, Ghana lengvai 2:0 laimejo FaZe, taciau po dabar kilusio siokio tokio chaoso ir GODSENT naujo transfero, pastarieji tikrai turetu mest rimtesni issuki ir cia FaZe zvaigzdynui lengvo gyvenimo nebus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)