Select your timezone: Select
bendroviuremejas

MAD Lions - MIBR

04/19 17:00
Added 2020/04/19 10:39 | 4 thanks
  • Yes: 71.4%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 14.3%
  • Voted: 7

Pick: MAD Lions @-118 8/10 +6.80

Issauso finalo diena ir kova del ispudingo piniginio prizo - 500000$, tad ko jau ko, motyvacijos netruks. Vis gi, apzvelgus bendrai turnyra, nusipelno both teams but finale, nors ir HAVU buvo stiprus.

Sakyciau, overall HAVU vakar turejo win savo map picka - Dust2, taciau gale period nesusipratimai, kaip - nepaziuret rampos, kai kolega plantina bomba yra neatleistina ir pasieme MAD Lions 16:14 Peru, o Mirage jau buvo vieni vartai, kur danai yra neabejotinai stipriausia turnyro team. Mazai cia perioda abejoniu, kad danai rinksis Mirage, nes tiesiog nelabai yra team siame turnyre, kuri turetu ka pries pastatyt. MIBR negali banint Mirage, nes kitu atveju lauktu Nuke, kur net gal dar didesni favoritai butu danai. Ispudingai vakar atrode teams IGL Acilion, kuris sugebejo rinkt 30 killu bombas - jei jau teams IGL renka tokius skaicius, kuriu pagrindinis tikslas konstruot teams zaidima, tai lauk bedu. Viena stipriausiu sios teams savybiu ir yra ta, kad jei vienam, ar kitam lyderiui uzstrigus su fragais ta diena, visada atsiras, kas patemps team.

MIBR neatrode didele gresme Tier 1 kompanijoje ESL lygoje, taciau Tier 2 turnyre, kaip Flashpoint, tai yra didele jega. Beda ta, kad visa teams sekme laikos ant senuku Fer ir Fallen ir jeigu vienam is ju nepaeina, laivas pradeda skesti. Kaip bebutu, tures siame matche brazilai gera map meniu, nes savo map picke jie bus favoritai, kas tai bebutu - Train, Overpass, Inferno, Vertigo tikriausiai banins MAD Lions. Praeitam H2H Dust2 nuslave MIBR danus, bet 2 kart is eiles sunkiai tiketinas toks scenarijus ir kazin ar jos an to pacio arkliuko MIBR, nes sikart jau MAD Lions bus pasiruose istaistyt klaidas, kurias dare ta kart.

Matau cia Ghana aiskius favoritus savo map pickuose teamse, Miragas lengvas grobis turetu but danam, brazilam gal bus kiek sunkiau, taciau irgi turetu pasiimt. Matau panasu scenariju, kaip praeitam H2H, kur susirinko savo pickus ir periodavo i 3 mapa, taciau si karta lemiam etape MAD Lions nepasisiukslins, istaisys klaidas(taktiskai labai stipri team) ir pateisins savo, kaip turnyro favorito, varda.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)