Select your timezone: Select
bendroviuremejas

Fnatic - OG

04/07 12:25
Added 2020/04/07 10:24 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 5

Pick: Fnatic (-6.5 raundu handicap) @-118 8/10 -8.00

Vakar labai keista diena buvo, begales nesuvokiamu klaidu, atrodo vieninteliai OG ir Fnaticai buvo islipe ta koja is lovos, tad 2 dienas is eiles tokiam lygi neturetu but kuriozu.

Galingai Fnaticai zygiuoja, online tikejaus panasaus nuosmukio is ju, kaip Astralio, taciau nieko panasaus nematyt. Visi formoje, ne vieno zaidejo nera, kuris underperformintu, o kai visas Fnaticu mechanizmas veikia, juos sustabdyt be proto sunku. JW, flusha zaidimas varo i nevilti oponentus, ka vakar pripazino ir FaZe narys - rain, nes, kad ir kiek video medziagos Peru, is siu zaideju gali tiketis bet ko. Visi Fnaticu mapai dirba, net ir Nuke vakar pasirode solidziai, bet oponentas tiesiog buvo tame mape toks, kuris beveik isvis nepralaimi.

OG tikrai solidziai priesinasi, taciau si 6 komandu kompanija yra be proto galinga ir pasiimt bent 1 Peru jiems bus sunki uzduotis. Puikiai vakar sukovota su NaVi, taciau pastarieji, kaip ir anksciau dazniausiai budavo - tiesiog kartais nepasirodo serveri, teams IGL Inferno pradejo 0:11 ir siaip tik deka S1mple ir eletronic istempe ta matcha. Bet net ir 3 pavara NaVi vistiek laimejo. Aleksib tikrai puikiai styguoja team, taciau kai tenka zaist pries super zvaigzdynus, o tokie oponentai cia ir belike, tiesiog siek tiek pritruksta fire power kovoti del Peru.

Apie matcho svarba kalbeti dar net neverta, Fnatic kovoja del 1 vietos grupeje, kas leistu patekt iskart i finalini stage, o OG jau neturi teises klyst. OG manau bandys rinktis Nuke, kuris nera ju arkliukas, bet nera ir Fnaticu ten megstamiausia vieta, o Fnaticai greiciausiai Overpass, kur OG nera daznas svecias. Galima aisku cia ir Fnaticu 2:0 bandyt, bet pasiliksiu vietos klaidai, nes OG irgi ne pesti, taciau dabartine Fnatic forma veda tik i ju pakankamai uztikrinta Peru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)