Select your timezone: Select
bendroviuremejas

Astralis - Fnatic

04/06 12:25
Added 2020/04/06 10:31 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 7

Pick: Astralis (-6.5 raundu handicap) @-118 8/10 -8.00

Galvojau ir 2:0 Astralio idet, bet pasirinkau dar saugesni varianta, su galimybe Astralio klaidom. Yra 1 team, pries kuria Fnaticam sekas sunkiai, tai neabejotinai Astralis. Turi danu super team placiausia map meniu pasauli, visada banina Mirage, visur kitur kaip zuvis vandeni. Atsirado 1 team, kuri paskutiniu metu trukdo skint titulus Astraliui - tai NaVi, kur ir vakar nusileido 1:2, nors suzaide monstriska Inferno. Zinoma, Astraliui labiau patinka zaist Lan, taciau sios teams galimybemis nereikia abejoti niekur.

Fnaticai ir toliau atrodo puikiai, taciau ryskeja prasta tendencija - lyg uzmige pradeda 1 mapa ir kraunasi vos ne nuo visu komandu, o siandien butent jie pirmieji rinksis mapa, kuri privaletu win, jei nori turet sansu. Bet yra 1 beda, kad visas Fnaticu map meniu puikiai tinka Astraliui, vienintelis mapas, kur Fnaticai butu favoritai -- Mirage, taciau pastaraji visada banina Astralis.

Taktiskai Astralis yra neabejotinai bettersia team pasauli ir nors Fnaticai yra sunkiausiai nuspejama team, danu milzinai sugeba visada Peru svedu riesuta. Mapu pasirinkimai/banai cia beveik aiskus - Astralis banina Mirage, Fnatic - Vertigo, Astralis renkasi greiciausiai Nuke, kur bus aiskus favoritas(Fnaticai apskritai seniai zaide Nuke), kiek sunkiau nuspet, ka rinksis Fnaticai - galbut Overpass, bet viska, ka bepasirinktu, visur Astralis yra galingi. Del visu vardintu priezasciu H2H absoliuciai dominuoja Astralis, paskutiniai 3 H2H taip pat baiges lengvomis Astralio 2:0 Peru.

Po vakarykscio pralaimejimo, Astraliui cia reikalinga tik Peru, o kai danu penketas 100% susikaupes, dazniausias matomas score - 2:0 Peru, o su siuo raundu handicaps pasilieku galimybe Fnatic 1 mapo Peru, kas tokiai teami aisku nebutu stebuklas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)