Select your timezone: Select
bendroviuremejas

MIBR - Gen.G

04/05 19:00
Added 2020/04/05 13:45 | 3 thanks
  • Yes: 75.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 8

Pick: MIBR (-4.5 raundu handicap) @-111 8/10 +7.20

Flashpoint. Kad ir tier2 turnyras, taciau net milijono vertes prizinis fondas, kas sutrauke ir periodu stipresniu komandu demesi.

MIBR legendinis vardas jau buvo kiek prigeses, taciau su treneriu keitimu ir sudeties pakeitimais bando gryzt i elita. Sezonas prasidejo sunkiai, taciau team atrodo vis better su kiekviena savaite, kaip ir minejo vienas svarbiausiu teams zaideju - TACO, zaidimo slifavimas tesias. Po pirmo matcho turnyre, kur netiketai buvo nusileista CHAOS, seke 5 Peru is eiles ir 2 kartus pries siandienini varzova Gen.G( 2;0 ir 2;1). Tuo pat metu dalyvavo ir ESL Pro lygoje, kur irgi po sunkaus starto, 2:0 nugaleti Top10 team 100 Thieves, winas mapas pries Evil Geniuses, 2:0 lemiame matche nugaleti turnyro issisokeliai Swole Patrol, tad team vis labiau isibegeja. Turi 3 stiprius mapus - Vertigo, Inferno, Train ir betkuriame is ju bus aiskus favoritai(gal inferno labiau artima kova).

Gen.G zaidzia zemesnio rango turnyruose, taciau juose renka gerus rezultatus, kas leido palypet reitinguose. Siame turnyre Ghana banguojantis zaidimas, 0:2 nusileista CHAOS, isvargta Peru pries Envy 2:1, 2 kart nusileista MIBR ir 2 kart iveiktas Dignitas. Teko vakar stebet matcha su Dignitu, kad ir wina 2:0, taciau zaidimas buvo labai padrikas ir tik deka silpnu Dignitas senuku buvo wina sausai.

Gen.G megsta rinktis Inferno, taciau ir MIBR megsta si mapa, o tiek Vertigo, ar Train aiskus favoritas MIBR, tad cia galima ir su MIBR 2:0 parizikuot, taciau pasirinksiu saugesni varianta su galimybe MIBR suklyst.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)