Select your timezone: Select
nousnou

Tricked - Salamander

03/19 17:30
Added 2020/03/19 12:35 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Tricked (-1.5) @3.250 7/10 -7.00

Dar vienas kiek keistokas koeficientas, bet geras value ir reikia gaudyti.

Tricked yra labai jauna danų team, kuri jau dabar rodo išties labai šviežią ir įdomų žaidimą, mokosi ir įgauna forma su kiekvienu maču. Susibūrė kartu nuo Naujųjų ir jau spėjo įveikti tokias teams kaip SKADE, AGO, Singularity ir Endpoint. Prieš savaitę Denmark uždarė mokyklas ir universitetus, tai šie jaunuoliai greičiausiai nenulenda nuo žaidimo dabar visai, juolab čia jaunimo mąstais neblogo pinigėlio galima nuskinti.

Salamander tiesą sakant man nėra žinoma team visai. Kažkoks vengrų mix'as, juolab CS'as Hungary nėra kažkoks labai jau žinomas dalykas. Žaidėjai nematyti, nuo Naujųjų prie teams prisijungė du nauji veidai. Be ESEA dalyvavo Flashpoint 1 Europe Closed Qualifier turnyre su šia sudėtimi ir įveikė Syman bei Unique, pralaimėta AVEZ bei Juggernauts. Tai nežinau, mano akimis nieko gero team ir čia jeigu kokių stebuklų nebus, tai turėtų Tricked imti mačą be problemų.

Abejos teams ESEA sezoną baigė 11-5 rezultatu, bet Salamander jį pradėjo 7-0 ir iš tų 11 Peru vos viena buvo prieš Play-off'ų komandą (Defusekids), o ir pastariesiems mačas jau nebuvo svarbus (Salamander tuo tarpu gal net nepatektų į atkrentamąsias pralošę). Penki pralaimėjimai buvo prieš PO teams (arba vos vos už borto likusias), tai akivaizdu, jog žaisdami prieš stipresnes jie pasikrauna. Tricked tuo tarpu ESEA reguliarų sezoną užbaigė laimėdami 7 iš 9, o ir pralaimėjimai buvo abu 13:16. Tai mano akimis formos irgi komandų skirtingos.

Komandų map pool'ai susipina ties Train ir Nuke, tai galimai vieną iš jų pamatysim ir kitas bus kaip trečias map'as, kuris realiai statymui neaktualus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)