Select your timezone: Select
BigBuck

Golden State Warriors - Toronto Raptors

12/13 03:30
Added 2018/12/12 22:56 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 2

Pick: Golden State Warriors (-2.5 po pirmo periodnio) @100 9/10 -9.00

Toronto Raptors šiuo metu susilaukia daug dėmesio ir į šią komandą yra dedamos vis over vilčių, o tam yra geros priežastys: Raptors generalinis vadybininkas Masai Ujiri sugebėjo nusiderėti dar vienus puikius mainus iškeičiant DeRozan į Kawhi Leonard ir Danny Green. Taigi ši Toronto team dabar lipa dar vienu liepteliu aukščiau ir, sezono pradžioje stringant Celtics, atrodo kaip neblogi kandidatai pabūvoti rytų konferencijos viršūnėje.

Prieš dvi savaites Raptors po pratęsimo prieš Warriors namuose laimėjo, bet Warriors tada žaidė be svarbiausių savo žaidėjų Draymond Green ir Steph Curry.

Po to, both šios žvaigždės grįžo ir nuo to laiko champions atrodo kaip niekada stiprūs.

"I do feel the momentum building. I felt it before tonight, actually. We're primed to get on a little run." - sakė Warriors treneris Steve Kerr po Peru prieš Timberwolves kuri buvo jau 4 iš eilės.

Sugrįžęs Steph Curry šiuo metu žaidžia MVP lygiu, kaip net nepraleidęs nė vienų rungtynių. Šiaip, mano nuomone, dabar jis galbūt netgi žaidžia bettersią savo gyvenimo krepšinį. O jo efektyvumas šį sezoną yra tiesiog absurdiškai geras: vidutiniškai 1.4 points per metimą, 50% taiklumas nuo tritaškio linijos ir 56% "catch-and-shoot" 3PT taiklumas.

Nepamirškime dar ir to, kad šitam naujajam NBA vunderkindui iš Toronto prireikė pratęsimo, kad namuose įveiktu čempionus, kurie žaidė be 2-iejų savo lyderių.

Raptors vakar turėjo rungtynes prieš Los Andželo Clippers. Leonard tas rungtynes prasėdėjo dėl šlaunies problemų (nebent jį tiesiog ilsino).

Tuo tarpu Warriors vakar turėjo laisvą dieną ir galėjo ramiai pasiruošti šioms rungtynėms, o šiąnakt jie bandys Raptorsus grąžinti į skaudžią realybę. GSW reguliariąjame sezone tikrai nesileis būti nugalėti 2 kartus teams, su kuria gali tekti susitikti finaluose. O šitas Raptorsų grąžinimas į realybe, mano nuomone turėtų prasidėti jau pirmąjame periodnyje.

Manau, Warriors win pirmą ir antrą periodnius, bei pačias rungtynes. Jei pas Raptors vėl nežais Leonard tuomet tai padaryti turėtų būti tik lengviau.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)