Select your timezone: Select
ramiakass

Polkowice W - Castors Braine

11/07 18:00
Added 2018/11/07 06:56 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 1

Pick: Castors Braine (handicap +10.5) @-117 9/10 -9.00

Tikrai nesuprantu, kodėl tokia didelė handicap duodama belgėms šio vakaro susitikime.Mano nuomone tai dvi panašaus lygio teams, kol kas net belgės rodo geresnį krepšinį.
Braine team savo sudėtyje turi įvairių šalių atstovių,žaidimą organizuoja ispanė M.Ortiz,po krepšiais grumiasi amerikietė C.Davis, taip viena lyderių rusė A.Razheva, britė K.Samuelson. Taip pat yra ir patyrusi estė M.Anderson,Canada R.Gamblin ir aišku vietinės žaidėjos, iš kurių galima išskirti E.Mayombo. Nėra šioje komandoj kažkokių super žvaigždžių,bet būtent kaip team tai pakankamai pajėgi team. Eurolygoj belgės startavo sėkmingai, įveikdamos pajėgią Italy ekipą Schio, antram rate po atkaklios kovos pralaimėjo prancūzėms Villeneuve teami. bothejose rungtynėse vyravo gynybinis krepšinis,belgės italėms leido įmesti vos 60 points,pranzūcėms tik 51. Taigi gynyba Braine ekipos stiprioji pusė.
Poland team savo lygoj kol kas lygių neturi 5 iš 5 Peru,bet Eurolygoj kol kas 0 Peru iš 2. Preitam rate Polkowice Ghana garbingai sukovojo su UMMC team, pralaimėta tik 4 periodnyje 15 points skirtumu.Tiesa reikia pažymėti,kad tai nebuvo pačios bettersios rusių rungtynės,kur taiklumas buvo apgailėtinas. Pirmam rate lenkės namie neturėjo jokių priešnuodžių prieš Bourges ekipą,pralaimėjo 56:73. Tai dabar duodama net 10 points belgėms man atrodo nelogiška,nes Polkowice kol kas nerodo labai kokybiško krepšinio, laukia pagal mane gynybinės rungtynės,kur įgyti dviženklį pranašumą tikrai nebus paprasta.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)