Select your timezone: Select
ramiakass

Partizan - Trento

11/06 19:00
Added 2018/11/06 07:44 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 14

Pick: Partizan (handicap -6.5) @-106 8/10 -8.00

Partizan aukso amžius aišku jau toli praeityje, kai team kaip lygūs su lygiais kovodavo Eurolygoje su visais grandais, bet po truputį klubas vėl bando mažais laipteliais periodis nuo dugno. team kaip Europos taurei surinkta tikrai ne prasta, yra periodtas pajėgių legionierių, kaip įžaidėjas Page, centras J.Landale ir S.Jankovič. Jėgos prideda ir patyręs B.Sy. Be legionierių komandoj netrūksta ir vietinių talentų. Vienas labiau pastebimų V.Marinkovič, vos 21 metų jaunuolis preitam ture su Turk Telekom surinko net 28 points. Dar yra Nikolic, Gagic, Zagorac, patyręs Veličkovic.
team po periodtos nesėkmingų rungtynių pakeitė trenerį ir dabar Partizaną treniruoja mano nuomone vienas bettersių specialistų Europoje Trinchieri. Su šio stratego atėjimu turėtų serbai dar labiau atsiskleisti ir pradėti rinkti Peru,kurių reikia kaip oro. team tikrai pakliuvo į sunkią grupę, kur tokie klubai kaip Valencia,Asvel, Zenit ar tas pats Turk Telekom. Patirti pralaimėjimai prieš tokias teams nestebina,skaudžiausia nesėkmė kol kas patirta 1 rate prieš šios dienos varžovus iš Italy.
Italai kol kas atrodo tragiškai, 5 pralaimėjimai vietinėje lygoje,ir tik minėta Peru prieš Partizan Europos taurėj. Po to sekė ir čia 4 pralaimėjimai iš eilės.
Partizan namie reiktų win bent 9 points ar over,kad tarpusavio skirtumas būtų jų naudai,o tai namie su naujuoju treneriu serbai pajėgūs padaryti.
Beje savaitgalį first Tranchieri blynas neprisvilo, svečiuose įveikti iki tol Adrijos lygoj be pralaimėjimų ėję Mega Max krepšininkai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)