Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Real RC Santander - Real CD Mallorca

03/24 21:00
Added 2010/03/24 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Mallorca (+0.25) (Mallorca (+0.25)) @-114 7/10 +6.16

Spanish League

Racing Santander vs. Mallorca

Racing yra 16 lenteles vietoje ir kovoja del saugios lenteles vietos, kad butu kuo toliau nuo iskritimo zonos. Po ilgo laiko rodytu blogu rezultatu, pagaliau komanda paskutinese varzybose isplese pergale pries Osasuna 3:1. Nepaisant rezultato, as galiu pasakyti, kad Racing tikrai nezaide gerai, tiesiog jiems labiau sekese ir isnaudojo geriau progas. Siandien jie taip pa t bandis pasimti 3 taskus, bet ziurint i ju namu zaidima, to tiketis labai sunku, vos 2 pergales is 13. Zaisdami namie, zaidejai jaucia jauduli ir buna pasimete, tai atspindi zaidima, kai komanda pralaimi ar suzaidzia lygiosiomis su to pacio lygio komandomis. Paskutine ju pergale namie buvo mazdaug pries 2 menesius, kai jie laimejo pries lygos autsaidere Tenerife.
Mallorca siuo metu yra 4 lenteles vietoje, tai reiskia, kad kolkas jie turi galimybe zaisti UEFA, bet apie tai dar neverta kalbeti, nes dar daug kas gali keistis. Atvirksciai nei Racing, Mallorca yra viena geriausiu lygos komandu zaidzianciu namie, tai galejome isitikinti savaitgalio varzybose pries Madrid Atletic, kai Mallorca laimejo rezultatu 4:1. Deje, tai viena silpnesniu komandu zaidzianciu isvykose, tik 2 pergales is 14 varzybu. Bet paskutiniosiose varzybose as pamaciau, kad komanda daro pakeitimus ju zaidime, jis darosi stabilesnis, tai galejome isitikinti varzybose pries Vallodolid, kai komanda svente pergale 2:1, bet varzybose pries Getafe, ten Mallorca atrode puikiai iki tos vietos, kol nebuvo isvarytas zaidejas.
Racing yra laikomi favoritais, bet Mallorca yra daug stypresne komanda ir jei pademonstruos toki zaidima kaip namie, manau jie laimes be problemu.
Sios varzybos gali baigtis lygiosiomis, bet jei tai baigtusi pergale, manau ja turetu svesti Mallorca. Taigi Mallorca (+0.25) man atrodo puikiai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)