Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Sevila - Xerez

03/23 23:00
Added 2010/03/23 23:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Xerez (+1.5) (Xerez (+1.5) ) @-114 7/10 +6.16

Spanish League

Sevilla vs. Xerez

Sevilla yra 5 lenteles vietoje. Komanda patyre emocianalu smugi, praejusia savaite pries CSKA Maskva, kai jie buvo pasalinti is UEFA ir atrodo, kad komanda negali dar vis atsigauti. Mes galejome tai pamatyti pries Espanyol komanda, sestadienio varzybose, kai Sevilla pralaimejo 2:0. Po tokiu nesekmiu, jau pradejo klebeti ir Sevillos komandos vyriausio trenerio kede,jau net sirgaliai pradeda ji nusvilpineti. Pagrindine siu pralaimejimu priezastis - traumuoti zaidejai. Tai Navas, kuris yra geriausias komandos zaidejas, Capel, vienas is komandos varikliuku, Luis Fabiano, bei gynejas Squillaci, kuris buvo labai svarbus komandos zaidejas paskutiniomis varzybomis, kai Sveilla demosntravo gera zaidima.
Xerez - visi zinom, jog tai blogiausia lygos komanda. Taciau paskutiniu metu, komanda kovoja ryztingai del kiekvieno tasko. Jie suzaide puikias varzybas pries Tenerife ir laimejo rezultatu 2:1. Taip pat buvau nustebintas pries pora savaiciu, kai Xerez komanda laimejo pries Malaga, todel as tikiu, kad jie gali nustebinti mus ir siandien.
Sevilla isvykose zaidzia gerai, bet daznai turi problemu namu aiskteje. Kai as sakiau problemu, turejau omeni, kad ju zaidimas stabilus, taciau zaidimo stylius gana nuobodus ir jie dazniausia laimi vos 1 ivarciu. Namu aiksteje Sevilla nenugalejo jokios komandos daugiau nei ant 2 ivarciu ar daugiau, jau nuo 2009, rugsejo 22 dienos. Taigi, Seviila kuri neturi svarbiu zaideju, nemanau, kad siandien triuskins Xerez komanda.

Startines sudetys:

Sevilla: Palop, Stankevicius, Escude, Dragutinovic, F. Navarro, Adraino, Fazio, Zokora, Perroti, Negredo, Kanoute.

Xerez: Chema, Redondo, Ahitami, Leandro, Casado, Keita, Momo, V.Sanchez, Viqueira, Bermejo, Orellana.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)