Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Sporting de Gijon - Deportivo de La Coruna

03/23 21:00
Added 2010/03/23 21:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Sporting de Gijon (+0) (Sporting de Gijon (+0)) @-115 7/10 +6.09

Spanish League

Sporting de Gijon vs. Deportivo de La Coruna

Sporting Gijom siuo metu yra 12 lenteles vietoje ir taip sakant neturinti del ko rimtai kovoti, kadangi yra labai toli iki lenteles vietu, kurios suteikia proga zaisti Europos turnyruose, bei yra toli nuo iskritimo zonos. Taigi galima sakyti, vienintelis komandos tikslas yra issilaikyti lenteles viduryje. Komanda per paskutines 3 varzybas neiskovojo nei vienos pergales, taigi manau pats laikas jiems issauti. Paskutines varzybas komanda zaide pries Real Madrid ir mano akimis jie atrode gana gerai, pirma kelinuka jie baige 0:0, o 2 kelinio pradzioje net issiverze, bet visgi varzybos buvo pralaimetos. Viska bendrai paemus is praitu varzybu, tai komanda atrode sauniai, nedare kvailu klaidu, bei demonstavo stabilu zaidima.
Deportivo yra 7 lenteles vietoje. Po paskutiniuju varzybu pries Real Valladolid, komanda prarado 6 vieta. Komanda sias varzybas atrode kraupiai, lyg butu nesavi ir tokiu zaidimu komanda patyre pazeminima. Kalbut si pralaimejima paaiskina nebuvimas geriausio komandos zaideju - Guardado. Komanda be sio zaidejo atrodo labai prastai, kadangi tai vienas is komandos varikliuku. Siandienos varzyboms taip pat nezais Guardado ir komandos zaidejai jaucia, kad be sio zaidejo, bus sunku zaisti ir kazka kurti aiskteje.
Sporting Gijom zaidimas namu aiksteje yra gana stabilus, tai parodo vos 3 pralaimejimai is 14 varzybu. Manau komanda sieks tikrai siandien pergales, nes netikiu, kad komanda nores pralaimeti 4 varzybas is eiles, tuo labiau siandien zaidzaima prie savu ziurovu, o varzovas taip pat nukentejas, kadangi nebus geriausio komandos zaidejo, taigi cia matau tik namu komandos pergale. Apsidraudimui imu (+0) fora.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)