Select your timezone: Select
ramiakass

Venezia - Cantu

09/12 18:30
Added 2018/09/12 11:42 | 0 thanks
  • Yes: 38.5%
  • No: 7.7%
  • No Opinions: 53.8%
  • Voted: 13

Pick: Over (Venezia total 85) @-118 9/10 -9.00

Man čia bettersias šnd statymas. Atrodo totalas nemažas duodamas, bet kai pažiūri kas per varžovas atiteko Umana teami tai nesinori praleisti tokio įvykio. Venezia rimta team, preitą reguliarų sezoną užbaigusi pirmoje vietoje, laimėjusi Fiba Europos taurę. Šiam sezonui pradėjo ruoštis Ghana anksti, sužaidė jau periodtą pasirengimo rungtynių, paskutinėse žaistose nusileista Milanui 72:90. Pagrindiniai žaidėjai išlikę po preito sezono, tai M.Haines, Bramos, Watt. Į team puikiai įsijungė D.Washington.
Visa esmė statymo slypi Cantu komandoje,sunku pavadinti tą darinį team,tai tiesiog ruselių projektas,kuriam vadovauja toks Gerasimenko , veikėjas labai panašus į buvusį Žalgirio buratiną. Žodžiu kiekvienam sezonui surenkama vis nauja sudėtis iš neaiškių amerikonų, pasamdomas normalus treneris ir bandomakažką nuveikti,bet dažniausiai nieko nesigauna. Šį sezoną klubui vadovaus puikiai žinomas E.Pashutin, treneris tikrai geras, vadovavęs geriems klubams, bet čia vietoj rimtų krepšininkų, gaus krūvą vidutiniokų. Rimčiausias pirkinys aišku I.Udanoh, pirmose draugiškose buvęs ryškiu lyderiu patyrė traumą ir šnd nežais. Dar vienas potencialus lyderis Gaines dar neatvyko. Taigi liko Sh.Davis atėjęs iš Ukraine lygos, T.Mitchell žaidęs Puerto Rike, G.Blakes iš NCAA, O.Calhoun iš Suomių lygos, o visi kiti vietiniai jaunuoliai.
Cantu žaidė 4 draugiškas ir rezultatai tokie:
Prieš Šveicarų Lugano klubą laimėta 113-84;
Prieš Šveicarų Massagno laimėta 111-87;
Prieš Cremoną laimėta 96:89;
Prieš Varezę gauta 76:94.

Net triuškindami kažkokius luzerius italai sugebėjo prasileisti 84 ir 87 points, prieš rimtesnius varžovus 89 ir 94. Tai nelabai įsivaizduoju kaip šio vakaro favoritai,kuriems duodamas -7,5 handicap nesumes bent 86 points.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)