Select your timezone: Select
vcpaulis

Zalgiris Kaunas - Lithuania Rytas

06/14 15:50
Added 2018/06/14 09:31 | 0 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 8

Pick: Over (Žalgiris 80.5) @1.750 9/10 +6.75

Antrosios rungtynės kaip ir dariau prielaidas, buvo visiškai Ryto rungtynės emociniame fone, fanai pridėjo energijos rytui, žalgiris žaidė pasimetę, o rytui tai buvo gyvenimo rungtynės. Žalgirį taip prastai žaidžiantį rimtose rungtynėse, turbūt, kad seniai kas matėme, surinko team 73 points, dabar serija grįžta į Kaunas ir net neabejoju, kad matysime visai kitokį Žalgirį, pilnus pasitikėjimo prie savų sirgalių.

''Žalgiris turi bettersią komandą per dvidešimt metų, pradedant nuo trenerio, kuris puikiai išmano savo darbą ir gerai pasinaudoja varžovų silpnybėmis, baigiant tais pačiais žaidėjais, kurie yra pakankamai talentingi, kad sugebėtų įvykdyti trenerio sumanymus.
Lithuania rytas tuo tarpu šiemet yra team, kuris visiškai nesugeba gintis, tas akcentuojama visą sezoną, tai niekam nėra paslaptis. Nereikia gerai išmanyti krepšinio, kad matytum kaip Mavrokefalidis ar Petersonas vos velka kojas aikštelėje ir visur atsilikinėja nuo varžovo periodais žingsniais, Magdenas, Giedraitis yra Ghana silpni gynyboje. Taip pat nėra ir A.Butkevičiaus, kuris gali vieną kitą savo teams draugo spragą gynyboje užlopyti būdamas aikštelėje.
Ir štai mes turime 80 points totalą teami, kuri metė stipriausioms eurolygos komandoms 80+.
Taip, šį sezoną buvo žaidžiama daug rungtynių su rytų, kaikurios jos buvo labai nerezultatyvios, bet dabar yra finalas ir Žalgirio nusiteikimas bus kur kas didesnis, galbūt maksimalus. points linija su 80 points yra gerokai per mažai, nei ši team gali įmesti.''

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)