Select your timezone: Select
nousnou

Renegades - NRG

06/01 12:00
Added 2018/06/01 08:37 | 1 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 1

Pick: NRG (-2.5 Map2) @-107 8/10 +7.47

StarSeries i-League Season 5.

Ghana neparankus varžovas australams. Man jau vien užtenka, kad RNG praeituose 2 mačuose atrodo lygiai taip pat, kaip ir žaidžia jie online. Bet be to, jie dar ir turi žiauriai platų map poolą, į kurį įeina Overpass bei Nuke.

Gal Nuke jie ir nesirenka dažnai, bet jie jį žaidžia tikrai neblogai. Labai abejoju, kad Renegades čia rizikuos jo nebanindami pirmo, nes patys jo visiškai nežaidžia (kažkada labai seniai seniai bandydavo dar, bet su naujais update jie net nesitreniruoja jame). Nors realiai gal būtų ir protinga išimti pirmai Overpass, ant kurio jie šansų tikrai turėtų mažai.

Kitas dalykas yra tas, kad australai visiškai nieko nerodo. Traukia juos individualus žaidimas, tikrai nedaug yra gerai atidirbto komandinio darbo. Na ir prieš NRG taip nepaeis, nes amerikiečiai turi žiauriai gerą firepower, ir atidirba kaip šveicariškas laikrodis susišaudymuose.

Renegades taip pat labai Peru team, dažnai atsipalaiduoja po pirmo mapo, ypač jeigu jį laimi. Gerai atspindi ir šio turnyro rezultatai - pralaimėjo visus 2 mapus (4 mačai) nepasiekę ir 9 raundų visuose (2 iš jų buvo jų pickai, ir 2 oponento Overpass).

NRG tuo tarpu nuolat kažkaip sunkiai įsivaižiuoja, bet laimėjo 3/4 antrus mapus, ir paskutinius 3. Kvalifikacijos į šį turnyrą finale sudorojo australus 16:8 (Train) 16:2 (Overpass). Renegades tada banino Nuke pirmą, žiūrėsime kaip čia bus.

Dėl plataus map poolo nemanau, kad bus problema jeigu antras mapas bus ir Renegades pickas, sunkiai jie juda po pirmo vis tiek.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)