Select your timezone: Select
Kasparbets

Crvena zvezda mts - Cibona

03/12 17:00
Added 2018/03/12 15:19 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 6

Pick: Cibona (Cibona (+22.5)) @-111 8/10 -8.00

Adrijos lyga. Ir čia manau tiesiog puikus statymas.

1) Crevena Zvezda dabar žaidža labai tankiu grafiku. team dar penktadienį žaidė Eurolygoje, kurioje buvo sutirukšinta Barcelonos 88:54. Motyvacijos galbūt tai turėtų duoti, bet koks tikslas ją išlieti prieš ABA lygos autsaiderius. team jau ketvirtadienį žaidžia namų rungynes su Valencija ir visas dėmesys tikrai čia, nes kol dar yra nors ir nedidelis šansas Eurolygoje kabintis į top 8, tuo jie bandys naudotis. team galbūt ir taupys savo lyderius, leis žaisti jaunesniems savo talentams. Lyderiai nemanau ar bus motyvuoti, nes periodonės į Barceloną ir atgal yra netrumpa, o po tokių sutriuškinimų dar sunku atsigauti. Kad ir praitos savaitės pavyzdys, kai Belgradas nors ir namuose nukovė Unicaja, bet tada vos 4t įveikė vienus ABA lygos autsaiderių Igokea, nors lažybų bendrovės davė +17 su 1.9 koeficientasu.

2) Cibona šią savaitę nors ir turėjo dvikovą, tačiau ji buvo trečiadienį ir žaista Croatia lygoje, kurią laimėjo Ghana lengvai. Tai reiškia, kad team turėjo visą savaitę ruoštis rungtynėms su Crvena Zvezda team. Motyvacijos taip pat neturėtų trūkti, kadangi įkasti Eurolygos teami turbūt nori daugelis., ypač jauni žaidėjai. team dabar rodo tikrai neblogą žaidimą. Croatia šluoja dabar visus, o pvz paskutinėse ABA rungtynėse tik 3t nusileido 4 vietoje esančiai Monar Bars teami.

3) Šį sezoną Crevna Zvezda ir Cibona jau buvo susitikusios kartą. Ir tuomet Belgrado klubas vos 6t įveikė Ciboną krepšininkus. Matome, kad Cibona motyvacijos prieš galingas teams tikrai netūksta.

Sekmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)