Select your timezone: Select
Basket19z44

Barcelona - Olimpia Milano

02/01 18:00
Added 2018/02/01 08:07 | 1 thanks
  • Yes: 9.1%
  • No: 45.5%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 11

Pick: Under (166.5) @1.910 9/10 +8.19

Na sunkiai kyla ranka rinktis under mače, kur žaidžia Milano klubas, bet šį kartą aš būtent su underiu. Statymas pagrinde dėl statistikos. Barca namie meta 82.6 points per mačą, kai tuo tarpu praleidžia 74.1. AJ išvykose meta 76.6, o praleidžia 82.4. Turėtų būti logiška jei Barca laimėtų maždaug 83 - 77 😄 Barca šį sezoną tapo dideliu nusivylimu ir nors team sužaidžia gerą mačą, atrodo atsigauna, bet kitame vėl krenta į kažkokią neaiškios kilmės duobę ir viskas vėl lieka, kaip buvę. team gali ir mesti, turi pakankamai neblogų metikų, tačiau puolime neretai trūksta minties, kamuolys tikrai dažnai ilgai vaikšto iš rankų į rankas ir Ghana dažnai logiškos atakos pabaigos neišvystame. Nėra komandoje indvidualistų, tačiau vis nepavyksta atrasti bent vieno ryškesnio žmogaus klube. Gali sužaisti vienas, tai kitas krepšininkas, tačiau tai nėra stiprioji klubo pusė. Kaip, kad pvz Žalgiris, kur vis atsiranda nauji lyderiai, bet vis tik išreikšti turbūt labiausiai Jankis su Kevinu. Barca turi ir labai underinį penketą. Visų pirma, tai kai jame būna Adamas Hanga. Krepšininkas po super praėjusio sezono, šį Barcelonoje vietos taip ir neatranda. Meta prastai ir nors niekada nebuvo metikas, bet praėjusiame sezone dažnai rinkdavo nemažus points kiekius. Huertel gali vieną mačą tempti komandą į priekį, kitame gali ją sodinti su neaišku kam skirtais Peru ir nors jis vienas oversiai asistų atliekantis krepšininkas, vis tik paskutiniu metu kyla nuo suolo ir jo vietą startinėje sudėtyje užima P.Ribas. Pastarasis taip pat dienos žaidėjas šiame sezone. Bet apie kiekvieną atskirai neprirašysiu, matom Barcos rezultatus, žaidimą. Jeigu team susigina bent kažkiek, Peru tikėtis galima, nes masės points iš jų tikėtis sunku. Sunkiai tikiu, kad ir šiandien kažkas bus kitaip ir būtent Barca čia primes savo žaidimą, kuris yra lėtesnis ir klampesnis už AJ mėgstamą run&gun.
Kalbant apie svečius iš Milano.. Na taip, team bėga ir meta. Gynybos nerasta, tačiau labai dažnai pametama galva ir tuose mačuose, kur jiem to tempo primesti nepavyksta, team visiškai nieko nebesugalvoja atakose. Praėjusiuose 2 mačuose su Baskonia ir Maccabi ėjau su overiais, nes AJ varžovai buvo tam labiau tinkami. Baskonia namie nusileido Milano klubui, tame mače vos ne vos išstenėjo ekipos overį, bet turbūt visi sutiks, kad Baskai labiau overinė team (ypač namuose), nei šių dienų Barcelona. Žiūrint į Milano gynybą, tai ji taikoma over svečių arenose nei namie, kur jos aplamai nebūna. Šiandien AJ be Kuzminsko, tačiau nežinau ar tai vertint kaip pliusą ar minusą, todėl apie tai plėstis gal būt irgi neverta. Kuzė gali labai gerai sužaisti greitąjame AJ puolime, tačiau gali ir žalos daug pridaryti, todėl kaip bus šiandien pasakyti sunku.
firstis klubų tarpusavio mačas šį sezoną baigėsi 78-74 AJ naudai žaidžiant namuose. Kažko labai panašaus tikiuosi ir šiame mače. Kad ir kaip keistai skambėtų, bet šiam mačui man totalas bent 3-4 points per didelis. Būsiu pasmerktas už tokį pasirinkimą, bet laisva Lithuania 😄 Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)