Select your timezone: Select
counteris69

BiG - Liquid

01/19 17:30
Added 2018/01/19 11:26 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Liquid @-133 8/10 +6.00

Taigi pirmoji svarbiausio ir laukiamiausio cs go evento "Major" diena. Iki grupes bus žaidžiamos "swiss" formatu, tai reiškia, kad 3 winai ir patenki į sekantį etapą, o 3 loss ir važiuoji namo. Ištikrųjų sunku bus parašyti prognozes, nes sunku pasakyti, kokiomis formomis teams grįžo po Peru ir kiek daug pasiruošimo jos skyrė šiam eventui.

Team Liquid (reitingas nr. 15 pasaulyje) dalyvauja turnyre su savo treneriu zews (turnyro taisyklės neleidžia žaisti žaidėjui "steel" dėl tam tikrų dalykų). Zews nėra geras žaidėjas, tikriausiai žemiau negu vidutinis cs go pro žaidėjas, jei galima taip pasakyti, tačiau jis kiek gali tiek prisidėda prie teams gerbūvio. Pati komandą yra tikrai talentingą ir pajėgi įveikti daugėlį top10 komandų (pilna sudėtimi).

Team Big (reitingasnr 24 pasaulyje). teams susikurimo pradžioje žaidė tikrai gerai, tačiau poto įkrito į duobę ir over iš jos nebeišlindo. Realiai iš šios sudėties nėra daug ko tikėtis: 2 seno amžiaus žaidėjai (nelabai pataiko), snaiperis, kuris dažnai nepataiko, vienas labai stiprus žaidėjas ir kitas vidutinis žaidėjas. Realiai šį team gavo "legendary" statusą, nes praeito major metu naudojo žaidimo klaidą, kuri vėliau buvo pašalinta.

Realiai skirtumas tarp šių komandų didelis, tačiau tą skirtumą sumažina nepilną Liquid sudėtis. Bet aš lieku su Liquid, nes tarp žaidėjų yra didelis firepower skirtumas. Be to Big žaidimas klijuojamas ant teams žvaigždės "Tabsen", tad jeigu šis žaidėjas "nepašaudo, tai iš vis "batai" būna... Statymas rizikingas, nes sunku prognozuoti kiek stipriai Big treniravosi.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)