Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Manchester City - Liverpool

02/21 17:00
Added 2010/02/21 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Manchester City (+0) (Manchester City (+0)) @102 7/10 7.00

Manchester City yra dabar 4 lenteles vietoje, 1 taskau daugiau nei Liverpool, bet Manchester City vienomis varzybomis maziau suzaidus, taigi jeigu jiems siandien paviks isgauti teigiama rezultata, tai jie tures sansa dar labiau atitolti nuo Liverpool ir uzsitikrinti 4 vieta. Sioms varzyboms Mancini sake, kad pirmiausia visa demesi skirs ginybai, siandien Mancini gales jau isleisti Toure ir Lescott - sie zaidejai komandai labai svarbus. Komanda namu aiksteje demonstruoja gera ir stabilu zaidima, is 12 zaistu - nepralaimeta nei vienu, 9 pergales ir 3 lygiosios. Siandienos varzyboms negales padeti pagrindinis puolejas Tevez, kadangi isvykes i Argentina. Petrov - taip pat, kadangi traumuotas. Bet pagaliau i komanda grizo Bellamy, kuris siandien turetu jau zaisti, be to Adebayor atgavo savo forma. Vieira suspenduotas, po to kai ispyre i tarpkoji Stoke komandos zaidejui.
Liverpool isvykose manes savo zaidimu tikrai nesuzavejo. Komanda dar siemet nei karto nelaimejo isvykose ir isvis siame sezone vos 4 pergales. Savaites viduryje laimejo pries Unirea, Europos lygoje, bet ju zaidimas mano akimis buvo prastas ir tai parodo minimali persvara 1:0. Siandien varzyboms negales vis dar padeti Jonhson ir Torres, o Kyrgiakos suspenduotas.
As galeciau pasakyti, kad mane zavi Manchester City zaidimas namie, jie naudoja ginybini zaidima, pasinaudojant kontra atakomis ir jiems tai puikiai sekas daryti. Jeigu man reiktu pasakyti kuri komanda siuo metu geresne, tai aisku tai butu Manchester City, neziurint i ju zaidima isvykose... Antradieni Manchester City zaide su Stoke, o Liverpool kentvirtadieni pries Unirea, taigi Man City turejo 2 dienom ilgiau poilsio ir pasiruosimo siomis varzybomis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)