Select your timezone: Select
tOMYyYYYyY

Salzburg - Jesenice

02/16 20:15
Added 2010/02/16 20:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Salzburg (-2.5) (Salzburg (-2.5)) @105 7/10 +7.35

Susitinkia dvi komandos visikai skirtingo lygio, tai Salzburg, kurie yra 3 lenteles vietoje su 69 taskais ir Jesenice, kurie yra 9 lenteles vietoje su 37 taskais. Kagi, mano pasirinkimas butu Salzburg pergale. Kodel? Tai vieni lygos lyderiu, kurie kovoja del pirmos vietos. Siandien komandai pergale yra svarbi, nes jiemes tai leistu pakilti i 2 lenteles vieta ir pavyti lygos lyderius Graz iki minimumo. Salzburg komandos forma siu metu yra puiki, tik paskutinese varzybose netiketai buvo pralaimeta Albos komandai 5:4, bet tai manau siandienos varzybos i duos to sportinio pykcio ir noro pasimti pergale. Namu arenoje, komanda taip zaidzia puikiai, is 26 varzybu, sugebeta pralaimeti tik 6 kartus, ten juos audringai palaiko sirgaliai, kurie iduoda daug pasitikejimo savimi. Komanda rimtu problemu su traumomis neturi, taigi siandien zais pilnu pajegumu.
Jesenice - komanda kuri nesugeba islipti is lenteles dugnovisa sezona. Jie jau buvo pagave ritma viduri sezona, tada buvo nugaleti Graz, Viena.. bet tai tesesi neilgai. Siuo metu komanda yra duobeje, tai parodo paskutines varzybos su VSV, kai namie buvo pralaimeta triuskinanciu rezultatu 5:0. Dar vienas aspektas yra, kad komanda per visa sezona zaistas varzybas isvykose, nesugebejo nei karto laimeti, tai prasciausia lygos komanda zaidzianti namie.
Taigi manau mano pasirinkimas aiskus, tiesiog Salzburg komandai labai reikia tasku, jie zaidzia namie, kur bus palaikomi sirgaliu, varzovas tam tikrai parankus, taigi ko dar noret? Sekmes!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)